Χίλιες ευκαιρίες και δεκάδες προσφορές για Γερμανία με τη LufthansaΑν οι ρυθμοί της Λάτιν σας ξεσηκώνουν για χορό, τότε έχουμε τους ιδανικούς προορισμούς για εσάς - Βενεζουέλα και Κολομβία, πατρίδα της σούπερσταρ Shakira.

 

Κάντε κράτηση ως τις 22 Φεβρουαρίου και από την 1η Μαΐου ως τις 23 Ιουνίου 2011 η Lufthansa θα σας ταξιδέψει απευθείας στο Καράκας ή τη Μπογκοτά, από όπου μπορείτε να συνδεθείτε προς πολλούς προορισμούς με τους εθνικούς αερομεταφορείς με τους οποίους συνεργάζεται η Lufthansa- π.χ. Cali, Καρταγκένα ή τη Medellin.

Χίλιες ευκαιρίες και δεκάδες προσφορές για Γερμανία με τη Lufthansa

Επισκεφθείτε την ιστορική περιοχή της Μπογκοτά, la Candelaria, με τα αναπαλαιωμένα αποικιακά κτήρια και την Calle 9, ένα δρόμο γεμάτο από γραφικά μαγαζιά που ανήκουν σε ράφτες, προσφέροντας έτσι το τέλειο σκηνικό για φωτογραφία.

Ενδεικτικές τιμές (*ισχύει για οικονομική θέση μετ' επιστροφής συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και των επιβαρύνσεων για κράτηση μέσω του lufthansa.com):

→ Μπογκοτά από 449€* → Καράκας από 499€* → Κάλι από 549€* → Μεντελίν από 549€* → Καρταγκένα από 599€*

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr