dsc_4070_Αποχαιρετώντας μια δύσκολη χρονιά, η Goldair Handling καλωσόρισε φίλους και συνεργάτες σε ένα απολαυστικό γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, όπου μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, ενημέρωσε για τα πεπραγμένα της εταιρίας το 2010, αλλά και τις διακρίσεις της σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Η Goldair Handling, αντιστεκόμενη στα σημεία των καιρών, πιστοποιήθηκε από την ICAP στην κατηγορία «Stongest Companies in Greece» ενώ θα συνεχίσει να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης σε μια δραστηριότητα που γνωρίζει καλά και πιστεύει ότι θα αποφέρει οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και για τον τουρισμό.

Η Goldair Handling είναι η μοναδική εταιρεία εξυπηρέτησης αεροσκαφών στην Ελλάδα που έλαβε από την ΙΑΤΑ τη σημαντικότατη πιστοποίηση ISAGO (IATA Safety Audit for Ground Operations), διάκριση βάση της οποίας πιστοποιούνται οι διαδικασίες και τα πρότυπα ασφαλείας της εταιρείας έναντι των πελατών της.

Μερικά χρήσιμα στοιχεία

♦ Η Goldair Handling απασχολεί 900 – 1.000 εργαζόμενους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και εξυπηρετεί πάνω από 100 αεροπορικές εταιρείες στα 11 ελληνικά αεροδρόμια.

♦ Διαθέτει εμπορευματική αποθήκη 6.000 τετρ. μ. στην Αθήνα, αλλά και αποθήκες στην Θεσσαλονίκη & στο Ηράκλειο, διακινώντας ετησίως πάνω από 60.000 τόνους εμπορευμάτων.

♦ Το 2010 εξυπηρέτησε 38,000 πτήσεις και 5 εκατομμύρια επιβάτες, παρουσιάζοντας αύξηση 10% σε σχέση με το 2009.

♦ Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα στον χώρο των αερομεταφορών όπως, Lufthansa, Air-France/KLM, Alitalia , Cyprus Airways, Turkish Airlines, Emirates, Etihad, Gulfair, SAS, Aeroflot, US Airways, LOT, MALEV, Vueling, TNT, UPS και πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

♦ Έχει βραβευθεί κατ' επανάληψη από πολλές αεροπορικές εταιρίες (Lufthansa, KLM, SAS κ.α) για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει καθώς και για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού της.

Η Goldair Handling είναι η πρώτη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιήθηκε το 1998 στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, "σπάζοντας" έτσι το μονοπώλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ακολούθησαν το Ηράκλειο το 2001 και η Θεσσαλονίκη το 2002. Αντίστοιχα, το 2005, λειτούργησαν τα υποκαταστήματα της εταιρείας στον Αερολιμένα Ρόδου και Κέρκυρας, ενώ τον Μάιο του 2010 το δίκτυο της εταιρείας διευρύνθηκε σε 6 επιπλέον Αερολιμένες , και συγκεκριμένα , στα Χανιά, Κω, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μύκονο και Σαντορίνη, στοχεύοντας στην αγορά των charter αεροπορικών εταιρειών, επενδύοντας επιπλέον 10 εκατ. ευρώ σε επίγειο εξοπλισμό και δημιουργώντας 150 νέες θέσεις εργασίας σε θερινούς τουριστικούς προορισμούς.

Τον Μάιο του 2008 η Goldair Handling κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο εξωτερικό, και μαζί με τον όμιλο LOUIS συμμετέχει στην εταιρία LGS Handling η οποία παρέχει υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

Τον Αύγουστο 2010, η Goldair Handling πήρε την άδεια από το Βουλγαρικό Κράτος για την επίγεια εξυπηρέτηση στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας, μέσω της θυγατρικής, Goldair Handling Bulgaria, και ήδη από την 1η Νοεμβρίου εξυπηρετεί την Ολυμπιακή Αεροπορία με απόλυτη επιτυχία. Η εταιρεία απασχολεί ήδη 75 εργαζομένους.

Στο ίδιο έτος (2010) προσέθεσε στο πελατολόγιό της κάποιες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, όπως η Alitalia, Emirates, Cyprus Airways, καθώς επίσης τις Croatia Airlines ,Air Mediterrannee και Netjets κατακτώντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο της επίγειας εξυπηρέτησης προς τρίτους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.


Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr