Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Αμβούργο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 75 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 30 jets, τύπου Airbus A319H Germanwings υποδέχεται το έτος Ιωβηλαίου με πέντε νέους προορισμούς από Κολονία/ Βόννη! Το φετινό επετειακό καλοκαίρι, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ξεκινά πτήσεις προς πέντε νέους ελκυστικούς προορισμούς από Κολονία/ Βόννη προς Λονδίνο/ Heathrow, Κατάνια Σικελίας, Νάπολη Ιταλίας, Ριέκα Κροατίας, αλλά και στην Αφρική. Στο μελλοντικό πρόγραμμα πτήσεων της Germanwings περιλαμβάνεται και το Ναντόρ του Μαρόκου. Όλα τα δρομολόγια διατίθενται ήδη για κρατήσεις στο www.germanwings.com.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία θα εγκαινιάσει τις πτήσεις προς τους πρώτους τέσσερις προορισμούς στα τέλη Μαρτίου, ενώ οι πτήσεις προς το Ναντόρ θα πραγματοποιούνται από 25 Μαϊου μέχρι 19 Οκτωβρίου 2012. Σε όλες τις πτήσεις της Germanwings οι επιβάτες θα ταξιδεύουν με σύγχρονα αεροσκάφη Airbus 319 και θα μπορούν να απολαμβάνουν τις φημισμένες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας. Οι ημέρες και τα ωράρια των πτήσεων για τα νέα δρομολόγια έχουν ως εξής: προς Λονδίνο – Heathrow οι πτήσεις ξεκινούν με το νέο θερινό πρόγραμμα με τρία δρομολόγια ημερησίως, προς Κατάνια θα υπάρχει δρομολόγιο κάθε Τρίτη και Σάββατο και προς τη Νάπολη, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Τέλος, οι επιβάτες της Germanwings θα μπορούν να πετούν προς το Ναντόρ κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

'Ολο το επετειακό έτος της Germanwings θα πλημμυρίσει από δράσεις χαμηλού κόστους και προσφορές. Μπορείτε να βρείτε φανταστικές προσφορές και σπουδαία προωθητικά παιχνίδια και διαγωνισμούς κάθε 10 του μήνα, στην ειδικά αφιερωμένη ιστοσελίδα στο www.germanwings.com/geburtstag. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιανουαρίου, με τον διαγωνισμό "Ten-point landing", όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπολογίσουν πόσο συχνά έχει προσγειωθεί η Germanwings στους 10 κορυφαίους προορισμούς, Λισαβόνα, Βερολίνο, Βιέννη, Λονδίνο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Ρώμη, Μιλάνο και Στοκχόλμη, από την ημέρα έναρξης των συνδέσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr