Ηγέτης στην καινοτομία η Germanwings, αναπτύσσει νέα εφαρμογή για το Facebook  / μέσω του FriendFlights ανακαλύψτε φθηνές πτήσεις σε όλη την Ευρώπη/  η εφαρμογή διατίθεται μέσω της σελίδας της εταιρίας στο FacebookΗ Germanwings υποστηρίζει τη φιλία: μέσω μιας νέας εφαρμογής Friendsflights στο Facebook, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία με έδρα στην Κολωνία, αποδεικνύει στους οπαδούς και φίλους της στο Facebook πόσες πολλές ευκαιρίες υπάρχουν για να επισκεφτεί κανείς τους φίλους του στην Ευρώπη με τη Germanwings.

Η εφαρμογή κατατάσσει "με μια ματιά" τους φίλους στο Facebook και υπολογίζει σύμφωνα με τον τόπο κατοικίας του καθένα, τη χαμηλότερη τιμή ναύλου για μια πτήση!! "Οι χρήστες του Facebook στη Γερμανία ξοδεύουν χιλιάδες ώρες προσπαθώντας να διατηρήσουν επαφές με τους φίλους τους, μέσω της εφαρμογής Facebook, FriendFlights. Η Germanwings καθιστά εύκολo το ταξίδι και το να επισκεφτεί κανείς όλους τους φίλους του" δήλωσε ο Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος της Διοίκησης της Germanwings.

Με την εφαρμογή Friendsflights η Germanwings ενισχύει τη θέση της ως πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη που συνδέει απευθείας όλους τους φίλους, με φθηνές πτήσεις.

Ήδη από τις 24 Νοεμβρίου 2011 μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη νέα εφαρμογή FriendFlights στη σελίδα της Germanwings στο Facebook: www.facebook.com / Germanwings.

Η εφαρμογή πτήσεων FriendFlights δημιουργήθηκε από την αμερικανική εταιρία παροχής λογισμικού Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Media Sparkloft (www.sparkloftmedia.com), αξιοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τις πληροφορίες γεωγραφικής θέσης και τόπου προέλευσης των χρηστών και των φίλων τους. Όλα τα υπόλοιπα προσωπικά δεδομένα παραμένουν προστατευμένα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr