kosovoEδραιώνοντας τη συνεργασία της με την Kosova Airlines, η δημοφιλής χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings ξεκινάει από τις 9 Σεπτεμβρίου 2011 την σύνδεση μεταξύ Γερμανίας και Πρίστινας. 

Η στενή της συνεργασία με την Kosova Airlines/Eurokoha αναφέρεται συνολικά σε 14 πτήσεις ανά εβδομάδα κατά τη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος 2011, με αναχώρηση από διαφορετικές τοποθεσίες εντός Γερμανίας και προορισμό την Πρίστινα.

Συγκεκριμένα, από αρχές Νοεμβρίου η Germanwings θα προσφέρει προς την Πρίστινα συνολικά τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Στουτγκάρδη, Ντύσσελντορφ και Μόναχο και τουλάχιστον μία την εβδομάδα από Αμβούργο, Κολωνία/ Βόννη, Φρανκφούρτη, Βερολίνο - Schönefeld και Ανόβερο.

Η συνεργασία της Germanwings με την Kosova Airlines/Eurokoha έχει ήδη ξεκινήσει από το 2006. Με την φετινή επέκταση της συνεργασίας τους, η Germanwings αποσκοπεί σε αύξηση της επιβατικής της κίνησης κατά 200.000 επιβάτες ετησίως.

Η κατά δύο μήνες νωρίτερα έναρξη των πτήσεων της εταιρίας προς τον συγκεκριμένο προορισμό - Σεπτέμβρη αντί για Νοέμβρη - καταδεικνύει περίτρανα την ευελιξία της Germanwings στις συμπράξεις της με σημαντικούς της συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το www.germanwings.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr