Στο www.germanwings.com οι χαμηλότερες τιμές για Ευρώπη!Η Germanwings συνεχίζει να βελτιώνει αδιάκοπα την ιστοσελίδα της. Η αναγνωρισμένη από το κοινό, όσον αφορά και την χρησιμότητά της ιστοσελίδας της, εταιρεία, έχει ήδη παρουσιάσει την ανανεωμένη ιστοσελίδα της www.germanwings.com.

Οι μεταβολές στις οποίες υποβλήθηκε είναι αποτέλεσμα πολλαπλών ερευρών, οι οποίες προσανατολίστηκαν αυστηρά στις ανάγκες των πελατών της αγαπημένης σε όλους αεροπορικής εταιρείας. Η σαφήνεια, η διαύγεια και η απλότητα διαδραμάτισαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό της το επίτευγμα.

Η νέα ιστοσελίδα της Germanwings προσφέρει έναν πιο σύγχρονο σχεδιασμό με μεγαλύτερη και πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Η κεντρική ιδέα που ακολουθεί η ιστοσελίδα της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερες κατηγορίες, περισσότερες πληροφορίες και υπηρεσίες. Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα απλοποιήθηκε και οδηγεί σε σαφέστερη και απλούστερη λειτουργία. Ως αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις πληροφορίες πτήσεων της αγαπημένης τους, χαμηλού κόστους εταιρείας, σε πραγματικό χρόνο και να πραγματοποιούν το web check in της πτήσης τους.

Ο Ognjen Zeric, Αντιπρόεδρος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Πωλήσεων της Germanwings, δήλωσε: «Η έντονα βελτιωμένη αρχική σελίδα μας έθεσε την εταιρεία σε μία ακόμη πλεονεκτικότερη θέση στο βασικό μας εργαλείο πωλέσεων, το internet. Δυνατό μας σημείο αποτελεί η διασφάλιση της χαμηλότερης δυνατής τιμής και της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται από την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα www.germanwings.com.»

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr