Συνεργασία Διμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interlining) μεταξύ Lufthansa-GermanwingsΗ Germanwings και η μητρική της εταιρία, Lufthansa, θα συνεργάζονται ακόμη πιο στενά από τις 20 Ιανουαρίου 2011, όταν θα γίνει εφικτή η συνεργασία interlining (συμφωνία διμερούς διεταιρικής κίνησης) μεταξύ των δύο εταιριών.


Η συμφωνία θα επιτρέπει στους πελάτες που κάνουν κράτηση σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο ή τα γραφεία κρατήσεων της Lufthansa να αγοράζουν, για παράδειγμα, ένα εισιτήριο επιστροφής με τη Germanwings.

Οι επιβάτες θα επωφελούνται από μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων ανταπόκρισης και ελκυστικούς συνδυασμούς ναύλων, ενώ η Germanwings θα επωφεληθεί από μια ισχυρότερη παρουσία στα κεντρικά συστήματα κρατήσεων, επεκτείνοντας κατά συνέπεια τις διεθνείς πωλήσεις της σε σημαντικό βαθμό.

Η συνεργασία επέκτασης είναι το δεύτερο βήμα σε μια έντονη συνεργασία πωλήσεων που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 μεταξύ της Lufthansa και της χαμηλού κόστους θυγατρικής της. Οι πελάτες της Germanwings ήδη μπορούν να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν μίλια στο πρόγραμμα Miles&More της Lufthansa.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr