tenerifeΑπό τα μέσα Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου η αγαπημένη σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία προσθέτει κάθε Σάββατο μία ακόμη πτήση από Κολωνία/ Βόννη στα Κανάρια.

Από τον ερχόμενο χειμώνα η Germanwings θα πετάει από Κολωνία/ Βόννη στα Κανάρια Νησιά, Τενερίφη και Gran Canaria. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2010 και οι κρατήσεις θα είναι δυνατές τόσο ηλεκτρονικά στο www.germanwings.com όσο και τηλεφωνικά από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.
Η Τενερίφη, το μεγαλύτερο νησί των Κανάριων Νησιών, είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ευχάριστα θερμό κλίμα της καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Σε αυτό το νησί ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μοναδικά τοπία. Τα Κανάρια Νησιά αποτελούν έναν αγαπημένο προορισμό για αρκετούς λόγω των υπέροχων παραλιών τους. Το τοπίο του νησιού ενδείκνυται για ξεναγήσεις καθώς και διαδρομές με ποδήλατα.
Η Germanwings πετάει για Las Palmas κάθε Σάββατο στις 8:40 τοπική ώρα, ενώ κάθε Κυριακή στις 8:00 πετάει και για Sur Reina Sofia με ενδιάμεσο σταθμό στην Τενερίφη.

Germanwings – Η Χαμηλού Κόστους Αεροπορική Εταιρία για Ευρώπη

Η Germanwings είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην Ευρώπη. Προσφέρει χαμηλού κόστους πτήσεις από Κολονία/ Βόννη, Στουτγάρδη, Βερολίνο/Schoenefeld, Αμβούργο, Ανόβερο και Ντόρτμουντ προς περισσότερους από 70 προορισμούς σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Ο νέος στόλος αεροσκαφών αποτελείται από 30 jets, τύπου Airbus A319.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr