Η πολυτελής σουίτα Α' Θέσης της Etihad

Η υπερ-σύγχρονη ιδιωτική σουίτα της Etihad Airways, διαθέσιμη αρχικά στο νέο αεροσκάφος Airbus Α340-600, που συνδέει τώρα το Άμπου Ντάμπι με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, παρέχει στους πελάτες της πρώτης θέσης ένα ευρύχωρο δερμάτινο κάθισμα, επενδυμένο από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δερμάτινων ειδών Poltrona Frau, το οποίο μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι, μήκους άνω των 2 μέτρων.

Εντός της καμπίνας πρώτης θέσης υπάρχει επίσης ένα μεγάλο και πολυτελές αποδυτήριο με ολόσωμο καθρέφτη, νιπτήρα και δερμάτινη πτυσσόμενη θέση, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να «φρεσκαριστούν» ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης. O James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η έναρξη λειτουργίας της νέας σουίτας της πρώτης θέσης αποτελεί ορόσημο για την Etihad Airways, καθώς είναι η πρώτη φορά που προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δική τους ιδιωτική σουίτα εντός της καμπίνας πρώτης θέσης. Η νέα σουίτα είναι υπερ-σύγχρονη απ΄ όλες τις απόψεις και τα πρωτοποριακά εξαρτήματα που διαθέτει, όπως η προσωπική, φωτιζόμενη ντουλάπα με καθρέφτη και ο χώρος φρεσκαρίσματος, αποδεικνύουν τη συνεχή μας δέσμευση να παρέχουμε μια παγκόσμιου φήμης εμπειρία στους επιβάτες της πρώτης θέσης». Η Etihad Airways θα παραλάβει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια πέντε ακόμη Airbus A330-300, διαμορφωμένα με τις νέες σουίτες πρώτης θέσης.

Η αεροπορική εταιρία μέχρι τον Δεκέμβριο 2010 θα ανακαινίσει εξοπλίζοντάς τα με τη νέα σουίτα, εννέα Airbus A340 τα οποία ήδη βρίσκονται σε λειτουργία. Οι νέες σουίτες παρέχουν ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας, με περισσότερες από 600 ώρες ψυχαγωγίας, σε LCD οθόνη 23 ιντσών. Το δείπνο κατά τη διάρκεια της πτήσης περνά σε ένα νέο επίπεδο με γεύματα που σερβίρονται στο μεγάλου μεγέθους ξύλινο τραπέζι με το οποίο είναι εξοπλισμένη η σουίτα.

Βασικά χαρακτηριστικά της νέας καμπίνας πρώτης θέσης:

• Η σουίτα πρώτης θέσης  είναι ένας ιδιωτικός χώρος μήκους 2 m με ευρύχωρο κάθισμα.

• Η διάταξη των σουιτών είναι 1-2-1 ώστε να επιτρέπεται σε όλους τους επιβάτες απ’ ευθείας  πρόσβαση στον διάδρομο.

• Το κάθισμα της πρώτης θέσης μετατρέπεται σε τελείως επίπεδο κρεβάτι συνολικού μήκους 2 m και πλάτους 76 cm. 

• Η πρόσβαση στην σουίτα γίνεται μέσω της ιδιωτικής συρόμενης πόρτας ύψους 1,45 εκ.

• Τα κεντρικά καθίσματα διαθέτουν ειδικό διαχωριστικό που χρησιμοποιείται προαιρετικά προσφέροντας απόλυτη απομόνωση.

• Κάθε σουίτα διαθέτει μια προσωπική, φωτιζόμενη ντουλάπα με καθρέπτη, χώρο φρεσκαρίσματος και ειδικά διαμορφωμένους χώρους τόσο στο ίδιο το κάθισμα όσο και γύρω από αυτό, για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τα προσωπικά τους αντικείμενα.

• Τα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα είναι επενδυμένα από την διεθνούς φήμης εταιρία Poltrona Frau, που επιμελείται επίσης το εσωτερικό των αυτοκινήτων Ferrari.

• Ένα πρακτικό χειριστήριο αφής ενεργοποιεί το ενσωματωμένο σύστημα massage.

• Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με υποδοχές για PCs, USB, Ethernet και audio. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να συνδέσουν το προσωπικό τους media player στο σύστημα IFE.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr