Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 28 Μαρτίου 2013, θα αυξήσει τη συχνότητα του δρομολογίου της στην Καζαμπλάνκα ώστε να προσφέρει καθημερινές πτήσεις. Τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία γιόρτασε την έβδομη επέτειο της λειτουργίας της στη Μαροκινή πρωτεύουσα και σήμερα, η Etihad πραγματοποιεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Καζαμπλάνκα.Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από τις 28 Μαρτίου 2013, θα αυξήσει τη συχνότητα του δρομολογίου της στην Καζαμπλάνκα ώστε να προσφέρει καθημερινές πτήσεις. Τον περασμένο Ιούνιο, η εταιρεία γιόρτασε την έβδομη επέτειο της λειτουργίας της στη Μαροκινή πρωτεύουσα και σήμερα, η Etihad πραγματοποιεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Καζαμπλάνκα.

Το καθημερινό δρομολόγιο θα υποστηρίξει την αύξηση της κίνησης μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Καζαμπλάνκας και θα αποτελέσει κόμβο σύνδεσης με πολλούς δημοφιλείς προορισμούς του Κόλπου όπως τη Τζέντα και Ασιατικές πόλεις όπως η Μπανκόγκ, η Κουάλα Λαμπούρ, η Μανίλα και το Σύδνεϋ. Οι επιπλέον πτήσεις θα βελτιώσουν την σύνδεση με το Άμπου Ντάμπι κατά 50%.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η Μαροκινή πρωτεύουσα είναι ένας πετυχημένος προορισμός για εμάς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με ιδιαιτέρως μεγάλο όγκο επιχειρήσεων και τουρίστες. Πιστεύουμε πως υπάρχουν καλές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη στην περιοχή. Η γεωγραφική τοποθεσία του Άμπου Ντάμπι είναι ιδανική δίοδος για τους εναέριους ταξιδιώτες απο το Μαρόκο που επιθυμούν να μεταβούν με ευκολία και ταχύτητα στην Αυστραλία, στην Άπω Ανατολή και στις χώρες του Κόλπου».

Επιπλέον, οι καθημερινές πτήσεις θα ενδυναμώσουν τη σύνδεση της Etihad με τη Royal Air Maroc, την αεροπορική εταιρεία κοινού κωδικού, παρέχοντας έτσι περισσότερες επιλογές διασύνδεσης στους επιβάτες της Etihad τόσο με τοπικούς προορισμούς του Μαρόκου όσο και της Δυτικής Αφρικής.
Το δρομολόγιο της Etihad Airways μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Καζαμπλάνκας πραγματοποιείται με τον τύπο αεροσκάφους τριών καμπινών A330-300, με δυνατότητα μεταφοράς 8 επιβατών στη Diamond First Class, 32 επιβατών στην Pearl Business και 191 επιβατών στην Coral Economy.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr