Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στις καθημερινές πτήσεις της για Γιοχάνεσμπουργκ που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 24 Ιανουαρίου 2012. Οι βελτιώσεις στις ώρες των πτήσεων θα προσφέρουν επιλογή πρωϊνής ή απογευματινής αναχώρησης τόσο από το Άμπου Ντάμπι όσο και από το ΓιοχάνεσμπουργκΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στις καθημερινές πτήσεις της για Γιοχάνεσμπουργκ που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 24 Ιανουαρίου 2012. Οι βελτιώσεις στις ώρες των πτήσεων θα προσφέρουν επιλογή πρωϊνής ή απογευματινής αναχώρησης τόσο από το Άμπου Ντάμπι όσο και από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Οι νέες ώρες πτήσεων έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν σε όλους τους επιβάτες, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό είτε για αναψυχή, τη μέγιστη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους και την καλύτερη σύνδεση του Γιοχάνεσμπουργκ με το παγκόσμιο δίκτυο της Etihad Airways.

Σημαντικό είναι πως οι νέες ώρες πτήσεων θα προσφέρουν συνεχείς ανταποκρίσεις σύνδεσης με τους προορισμούς της Etihad Airways στην Ινδία καθώς και τη Βόρεια και Νότια Ασία.

Ο κ. James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Πιστεύουμε πως αυτό το νέο πρόγραμμα θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες για τις πτήσεις μας στο Γιοχάνεσμπουργκ και θα μπορούσε τελικά να μας οδηγήσει στην εισαγωγή μίας δεύτερης καθημερινής πτήσης».

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, όλες οι πτήσεις της Etihad Airways προς τη Νότια Αφρική θα τερματίζουν στο Γιοχάνεσμπουργκ και δεν θα συνεχίζουν πλέον προς Κέιπ Τάουν. Η εταιρεία εξετάζει άλλους τρόπους εξυπηρέτησης της αγοράς του Κέιπ Τάουν και έχει ήδη φροντίσει ώστε να προσφέρει γρήγορες και συνεχείς συνδέσεις πτήσεων στους επιβάτες της σε συνεργασία με τους τοπικούς αερομεταφορείς.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις πτήσεις προς Γιοχάνεσμπουργκ τον Δεκέμβριο του 2005 και τα τελευταία έξι χρόνια έχει μεταφέρει περισσότερους από μισό εκατομμύριο επιβάτες από και προς τη Νότιο Αφρική.

Η Etihad Airways θα επικοινωνήσει σύντομα με τους επιβάτες που έχουν ήδη κρατήσεις εισιτηρίων και επηρεάζονται από το νέο πρόγραμμα, για να τους ενημερώσει σχετικά με τις αλλαγές και να πραγματοποιήσουν εναλλακτικές κρατήσεις όπου χρειαστεί. Το νέο πρόγραμμα για Γιοχάνεσμπουργκ, όπως ισχύει από τις 24 Ιανουαρίου 2012 έχει ως εξής:Οι νέες ώρες πτήσεων έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρουν σε όλους τους επιβάτες, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό είτε για αναψυχή, τη μέγιστη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους και την καλύτερη σύνδεση του Γιοχάνεσμπουργκ με το παγκόσμιο δίκτυο της Etihad Airways

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr