Η Emirates έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με δημοφιλείς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στο εμβληματικό EmiratesA380. Στο βίντεο εμφανίζονται οι SergioRamos, GarethBale, MarceloVieira, KarimBenzema, ToniKroos και CarlosCasemiro, οι οποίοι ανακαλύπτουν με απροσδόκητο τρόπο ότι το ταλέντο υπάρχει στα 40.000 πόδια!

Το βίντεο ξεκινά με τους παίκτες να απολαμβάνουν την πτήση τους σε ένα A380 της Emirates, με το πλήρωμα να φροντίζει για κάθε τους ανάγκη και επιθυμία. Ο Ramos αναζωογονείται στο ShowerSpa της Πρώτης Θέσης, ο Marcelo συγκινείται βλέποντας μια ταινία στο ice, το πασίγνωστο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, τον Kroos να απολαμβάνει τις ανέσεις που προσφέρουν οι καμπίνες της BusinessClass και τους Bale & Ramos να χαλαρώνουν με ένα ποτό στο ανανεωμένο OnBoardLounge.

Οι παίκτες δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν ότι το πλήρωμα της Emirates έχει... πολλαπλές δεξιότητες, καθώς τα μέλη του επιδεικνύουν την τεχνική τους στο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση εν πτήσει. Φτάνοντας με fast-forward στη μέρα του αγώνα, βλέπουμε κάποιους... νέους παίκτες να έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας άφωνο τον Benzemaμε την άφιξή τους στα αποδυτήρια.

Διασκεδαστικό και αστείο, το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας #OneTeam της Emirates, η οποία σκοπό έχει να αναδείξει τις κοινές αξίες τις οποίες η αεροπορική εταιρία μοιράζεται με τις ομάδες των οποίων είναι χορηγός: Ομαδικότητα, φιλοδοξία, καινοτομία και πάθος για τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο της καμπάνιας #OneTeam εντάσσεται και ένα βίντεο με τους παίκτες της ParisSaint-Germainτο οποίο δημοσιεύτηκε κάποιες μέρες νωρίτερα στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.Τα concept των δύο βίντεο αναπτύχθηκαν από την αρμόδια ομάδα της Emirates σε συνεργασία με την Buzzman Middle East.

Μπορείτε να βρείτε τα βίντεο της καμπάνιας #OneTeam στους λογαριασμούς της Emirates σε Facebook, Instagram και Twitter, καθώς και στο κανάλι της Emirates στο YouTube.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr