Inspire Me! από την EmiratesH Emirates έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με εξατομικευμένες υπηρεσίες – τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Η νέα υπηρεσία «Inspire Me» στην ιστοσελίδα της Emirates, www.emirates.com, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους κάνοντας χρήση της στοχευμένης αυτής υπηρεσίας.

Το δίκτυο προορισμών της Emirates εκτείνεται σε όλη την υδρόγειο και πλέον η εταιρεία προσφέρει τη διεθνή αυτή εμπειρία απευθείας στους επιβάτες, επιτρέποντας τους να εμπνευστούν ταξιδιωτικές ιδέες βασιζόμενοι στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Είτε πρόκειται για ατομικό ή οικογενειακό ταξίδι, είτε για εκδρομή με φίλους, η εφαρμογή «Inspire Me» μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη, από παραλιακά θέρετρα, ταξίδια σε ιστορικούς προορισμούς, ατελείωτα ψώνια ή εξορμήσεις στη φύση . H υπηρεσία «Inspire Me» μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε επιβάτη για το ταξίδι των ονείρων του. Επιπλέον, σύμφωνα με την τοποθέτηση της Emirates, ως παγκόσμιος αερομεταφορέας, η νέα υπηρεσία είναι προσβάσιμη σε επιβάτες από όλα τα σημεία εκκίνησης του δικτύου προορισμών της Emirates.

Inspire Me! από την EmiratesΗ εφαρμογή «Inspire Me» εμφανίζεται μέσα από ένα χάρτη γραφικών εύκολης και απλής πλοήγησης, με ενσωματωμένες γραμμές κύλισης, επιτρέποντας στους επισκέπτες της ιστοσελίδας να ρυθμίζουν εύκολα τα κριτήρια τους, καθώς εξερευνούν τις ταξιδιωτικές τους επιλογές. Εκτός από τη διευκόλυνση που προσφέρει στους επιβάτες για την επιλογή του είδους διακοπών που τους ταιριάζει καλύτερα, η εφαρμογή «Inspire Me» προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες για κάθε προτεινόμενο προορισμό, όπως πτήσεις, ημερομηνίες, περιοχή στον κόσμο, καιρικές συνθήκες, διάρκεια ταξιδιού και το αποκλειστικό σύστημα της Emirates, τιμές σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον πληροφορίες για τους προορισμούς είναι επίσης διαθέσιμες με προτεινόμενες δραστηριότητες και πληροφορίες για την κάθε περιοχή, επιτρέποντας στους επιβάτες να ανακαλύψουν νέα μέρη και αξιοθέατα που δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν.

Inspire Me! από την Emirates«Η ανάπτυξη της Emirates είχε ως φυσικό επακόλουθο να αναλάβει το ρόλο σύνδεσης των ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Οι επιβάτες μας δε βλέπουν την Emirates μόνο ως ένα μέσο που ενώνει οικογένειες και φίλους που ζουν μακριά, αλλά με τη συνεχή διεύρυνση του δικτύου, τους δίνεται επίσης η δυνατότητα να εξερευνήσουν τα θαύματα του κόσμου, να κάνουν μεγαλύτερα όνειρα και για πιο μακρινούς προορισμούς,» δήλωσε ο Bob Kabli, Vice President e-Commerce and Mobile της Emirates. «Με τη νέα μας εφαρμογή, «Inspire Me» θέλουμε να φέρουμε τους επιβάτες μας πιο κοντά στις διακοπές των ονείρων τους, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις τους, οι οικονομικές τους δυνατότητες ή το προσωπικό ταξιδιωτικό τους στυλ. Η υπηρεσία «Inspire Me» που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα emirates.com, αποτελεί ένα από τα πρώτα πραγματικά εργαλεία έμπνευσης στον κόσμο.»

Η νέα υπηρεσία «Inspire Me», είναι διαθέσιμη διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της κράτησης. Η Emirates προσκαλεί τους επιβάτες να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τις διακοπές των ονείρων τους με την Emirates.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr