Η Emirates εγκαινιάζει και τρίτο προορισμό στην Ιαπωνία. Με καθημερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκυο, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου 2013Η Emirates, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοινώνει την ενίσχυση της δέσμευσής της προς την Ιαπωνία με την έναρξη καθημερινών απευθείας πτήσεων από το Ντουμπάι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκυο (αεροδρόμιο Χανέντα) που θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου 2013. Το αεροδρόμιο Χανέντα, που θα αποτελέσει τον 131ο προορισμό του δικτύου της Emirates, κατατάσσεται δεύτερο στη λίστα με τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ασίας και διαχειρίζεται την πλειοψηφία των εσωτερικών πτήσεων από και προς το Τόκυο. Το αεροδρόμιο άνοιξε τις πύλες του προς διεθνείς αερομεταφορείς μετά την έναρξη λειτουργίας του τέταρτου διαδρόμου προσγείωσης/απογείωσης και του διεθνούς τερματικού σταθμού τον Οκτώβριο του 2010.

Η πτήση με κωδικό ΕΚ312, που θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 777-200LR τριών κατηγοριών θέσεων, θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 09:35 με ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο Χανέντα στις 00:01 την επόμενη ημέρα. Η πτήση της επιστροφής με κωδικό ΕΚ313 θα αναχωρεί στις 01:30 με ώρα άφιξης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι 07:50.

«Αποτελώντας την τρίτη πύλη προς την Ιαπωνία, το δρομολόγιο Ντουμπάι-Χανέντα θα συμβάλει στην οικοδόμηση των σχέσεων μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιαπωνίας, ως προς τις εμπορικές συναλλαγές, αυξάνοντας παράλληλα τις ευκαιρίες στον επιχειρηματικό και τουριστικό κλάδο», δήλωσε ο κ. Thierry Antinory Emirates Executive Vice President, Passenger Sales Worldwide.

Η Emirates εγκαινιάζει και τρίτο προορισμό στην Ιαπωνία. Με καθημερινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκυο, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουνίου 2013«Η Emirates εκτελεί πτήσεις προς την Ιαπωνία από το 2002, οπότε και εγκαινιάσαμε απευθείας πτήσεις προς Οσάκα. Η δέσμευσή μας συνεχίστηκε με την έναρξη πτήσεων προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ναρίτα το 2010. Είμαστε βέβαιοι ότι η ζήτηση για μεταφορά επιβατών και εμπορευματικών φορτίων παραμένει ισχυρή, δικαιολογώντας τις καθημερινές απευθείας πτήσεις της Emirates και προς τα δύο αεροδρόμια του Τόκυο και προσφέροντας στους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία μετάβασης προς το Ντουμπάι και σε 70 ακόμα προορισμούς του δικτύου της Emirates στον Ινδικό Ωκεανό, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Antinori.

Η μακροχρόνια συνεργασία της Emirates με την Japan Airlines θα επεκταθεί περαιτέρω, ώστε να συμπεριλάβει μία πτήση κοινού κωδικού για την εξυπηρέτηση του δρομολογίου Ντουμπάι-Χανέντα-Ντουμπάι. Οι πτήσεις θα φέρουν τον κωδικό αναγνώρισης της Emirates, (ΕΚ), καθώς και της Japan Airlines (JL).

Με τη νέα καθημερινή πτήση προς Χανέντα, η Emirates SkyCargo θα είναι σε θέση να προσφέρει επιπλέον χωρητικότητα φορτίου 210 τόνων την εβδομάδα, υποστηρίζοντας περαιτέρω τις ιαπωνικές εξαγωγές σε μηχανικά εξαρτήματα, ηλεκτρονικά είδη και εξαρτήματα αυτοκινήτων, καθώς και τις εισαγωγές προϊόντων αερίου και πετρελαίου. Το Ντουμπάι αποτελεί σημαντικό κόμβο επανεξαγωγής ιαπωνικών βιομηχανικών προϊόντων προς Μέση Ανατολή, Αφρική και Κεντρική Ασία.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την απαράμιλλή άνεση και τις παροχές που προσφέρει το αεροσκάφος Boeing 777-200LR, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οκτώ πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και άνετο χώρο για 216 επιβάτες της Οικονομικής Θέσης. Σε όλες τις θέσεις προσφέρονται υψηλής γαστρονομίας γεύματα ειδικά σχεδιασμένα για επιβάτες της ιαπωνικής κουλτούρας, τα οποία σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της Emirates. Το αεροσκάφος, διαθέτει επίσης το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates που προσφέρει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας με ταινίες, τηλεόραση και παιχνίδια ψυχαγωγίας κατ' απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων 40 ιαπωνικών καναλιών.Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την απαράμιλλή άνεση και τις παροχές που προσφέρει το αεροσκάφος Boeing 777-200LR, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οκτώ πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και άνετο χώρο για 216 επιβάτες της Οικονομικής Θέσης. Σε όλες τις θέσεις προσφέρονται υψηλής γαστρονομίας γεύματα ειδικά σχεδιασμένα για επιβάτες της ιαπωνικής κουλτούρας, τα οποία σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της Emirates.

Το αεροσκάφος, διαθέτει επίσης το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates που προσφέρει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας με ταινίες, τηλεόραση και παιχνίδια ψυχαγωγίας κατ' απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων 40 ιαπωνικών καναλιών. Με ένα στόλο 196 αεροσκαφών, η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 128 προορισμούς, έχοντας εντάξει 15 νέες υπηρεσίες το 2012, με τη Βαρσοβία και το Αλγέρι να προστίθενται στο δίκτυό της στις 6 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2013, αντίστοιχα.

Η Emirates Holidays, ο τομέας ταξιδιωτικών υπηρεσιών της εταιρείας, προσφέρει διακοπές στην Ιαπωνία με προγράμματα που προβάλλουν τα αξιοθέατα του Τόκυο, του Κιότο και της Οσάκα. Η Emirates Holidays προσφέρει επιλογές διακοπών που περιλαμβάνουν μετάβαση των επιβατών από το Τόκυο, τη σύγχρονη πρωτεύουσα, προς το μαγευτικό όρος Φούτζι και τις φυσικές ομορφιές του Χακόνε, προς τη Ναγκόγια και το Κιότο, την καρδιά της ιαπωνικής κουλτούρας και προς την Οσάκα, πύλη προς την περιοχή Κανσάι.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr