Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, αναβαθμίζει το δρομολόγιο Ντουμπάι-Σιγκαπούρη εντάσσοντας μόνιμα στο δρομολόγιο από την 1η Δεκεμβρίου 2012, το αεροσκάφος Airbus A380. Με αυτόν τον τρόπο η Emirates γίνεται ο πρώτος και μοναδικός αερομεταφορέας που πραγματοποιεί το δρομολόγιο αυτό με A380. Κατόπιν της αυξημένης επιβατικής ζήτησης και στους δύο προορισμούς, το 517 θέσεων αεροσκάφος Α380, θα εκτελεί τις πτήσεις με κωδικούς EK354 και EK355, αντικαθιστώντας το 354 θέσεων Boeing 777-300ER, προσφέροντας έτσι 46% αύξηση της χωρητικότητας. Με την προσθήκη του A380 στο δρομολόγιο, η συνολική διαθεσιμότητα στις τέσσερις καθημερινές πτήσεις της Emirates  από Ντουμπάι προς Σιγκαπούρη αυξάνεται σε 1.659 θέσεις ημερησίως. Η εισαγωγή του A380 αναδεικνύει το Changi Airport ως κόμβο της Emirates στην Νοτιοανατολική Ασία, συνδέοντας καθημερινά πάνω από 1.100  επιβάτες  με το Μπρίσμπεϊν, τη Μελβούρνη και το Κολόμπο, ενώ παράλληλα ενισχύει το κάθετα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Εταιρείας μέσω των υπηρεσιών της dnata που περιλαμβάνει υπηρεσίες αεροδρομίου, επίγεια εξυπηρέτηση και προμήθειες  catering.Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, αναβαθμίζει το δρομολόγιο Ντουμπάι-Σιγκαπούρη εντάσσοντας μόνιμα στο δρομολόγιο από την 1η Δεκεμβρίου 2012, το αεροσκάφος Airbus A380. Με αυτόν τον τρόπο η Emirates γίνεται ο πρώτος και μοναδικός αερομεταφορέας που πραγματοποιεί το δρομολόγιο αυτό με A380. To γεγονός δε, ότι οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν σουίτες, Shower Spa και επίπεδα κρεβάτια, καθιστά πλέον το ταξίδι πραγματική εναέρια απόλαυση!


Κατόπιν της αυξημένης επιβατικής ζήτησης και στους δύο προορισμούς, το 517 θέσεων αεροσκάφος Α380, θα εκτελεί τις πτήσεις με κωδικούς EK354 και EK355, αντικαθιστώντας το 354 θέσεων Boeing 777-300ER, προσφέροντας έτσι 46% αύξηση της χωρητικότητας. Με την προσθήκη του A380 στο δρομολόγιο, η συνολική διαθεσιμότητα στις τέσσερις καθημερινές πτήσεις της Emirates από Ντουμπάι προς Σιγκαπούρη αυξάνεται σε 1.659 θέσεις ημερησίως. Η εισαγωγή του A380 αναδεικνύει το Changi Airport ως κόμβο της Emirates στην Νοτιοανατολική Ασία, συνδέοντας καθημερινά πάνω από 1.100 επιβάτες με το Μπρίσμπεϊν, τη Μελβούρνη και το Κολόμπο, ενώ παράλληλα ενισχύει το κάθετα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της Εταιρίας μέσω των υπηρεσιών της dnata που περιλαμβάνει υπηρεσίες αεροδρομίου, επίγεια εξυπηρέτηση και προμήθειες catering.

Ο στόλος της Emirates, του μεγαλύτερου αερομεταφορέα διώροφων αεροσκαφών σε εκμετάλλευση, απαριθμεί 23 αεροσκάφη τύπου Α380 που ήδη εξυπηρετούν δρομολόγια προς Άμστερνταμ, Όκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Τζέντα, Γιοχάνεσμπουργκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο Heathrow, Μάντσεστερ, Μόναχο, Νέα Υόρκη JFK, Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Σαγκάη, Σύδνεϋ, Τορόντο και Τόκιο από τη βάση της Emirates στο Ντουμπάι, ενώ μέσα στο έτος αναμένεται να εξυπηρετεί δρομολόγια με προορισμό τη Μελβούρνη (από την 1η Οκτωβρίου 2012), τη  Σιγκαπούρη και τη Μόσχα (από την 1η Δεκεμβρίου 2012).«Η Emirates πραγματοποίησε πιλοτικά για δύο εβδομάδες το δρομολόγιο μεταξύ Ντουμπάι και Σιγκαπούρης με Airbus A380, λαμβάνοντας πολύ θετικές αντιδράσεις από τους επιβάτες της. Υπό το πρίσμα αυτό, αποφασίσαμε να φέρουμε τη ναυαρχίδα του στόλου μας στη Σιγκαπούρη σε μόνιμη βάση, ακολουθώντας την προοδευτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Παρά την τρέχουσα παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα, διατηρούμε της δέσμευσή μας στην αγορά της Σιγκαπούρης, προσθέτοντας ένα σημαντικό αριθμό θέσεων - πάνω από 2.200 την εβδομάδα - οι οποίες θα ενισχύσουν την προώθηση του τουρισμού και του εμπορίου μεταξύ Σιγκαπούρης, Ντουμπάι και ευρύτερων περιοχών», δήλωσε ο Salem Obaidalla, Senior Vice President, Commercial Operations Far East & Australasia της Emirates. «Η μοναδική εμπειρία που προσφέρει το A380 της Emirates, είναι βασικό στοιχείο της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής μας. Οι επιβάτες μας από τη Σιγκαπούρη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το δημοφιλές αεροσκάφος, που είναι γνωστό για την αθόρυβη λειτουργία του, τους άνετους χώρους και τα βραβευμένα εν πτήσει προϊόντα του, προς πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Άμστερνταμ, το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, το Μόναχο, το Παρίσι και τη Ρώμη», πρόσθεσε ο κ. Obaidalla.

Με διάταξη τριών κατηγοριών θέσεων, το A380 της Emirates διαθέτει 14 ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 76 επίπεδα κρεβάτια, mini-pods στη Διακεκριμένη Θέση και 427 καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες όλων των Θέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πάνω από 1.400 κανάλια στο βραβευμένο Digital Widescreen σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, καθώς και να συνδεθούν στο Internet με υψηλής ταχύτητας Wi-Fi πρόσβαση, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Το A380 της Emirates προσφέρει στους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά αλλά και να χαλαρώσουν στο lounge του αεροσκάφους, ενώ οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια του Shower Spa που θα τους προσφέρει αναζωογόνηση και ανανέωση πριν από την άφιξή στον προορισμό τους.

Με διάταξη τριών κατηγοριών θέσεων, το A380 της Emirates διαθέτει 14 ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 76 επίπεδα κρεβάτια, mini-pods στη Διακεκριμένη Θέση και 427 καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Οι επιβάτες όλων των Θέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πάνω από 1.400 κανάλια στο βραβευμένο Digital Widescreen σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, καθώς και να συνδεθούν στο Internet με υψηλής ταχύτητας Wi-Fi πρόσβαση, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.Η πτήση με κωδικό EK 354 αναχωρεί καθημερινά από το Ντουμπάι στις 03:25 (τοπική ώρα) με ώρα άφιξης στη Σιγκαπούρη στις 14:40 (τοπική ώρα). Η πτήση της επιστροφής με κωδικό EK 355, αναχωρεί καθημερινά από τη Σιγκαπούρη στις 21:35 (τοπική ώρα) με ώρα άφιξης στο Ντουμπάι στη 01:00 (τοπική ώρα).

Ο στόλος της Emirates, του μεγαλύτερου αερομεταφορέα διώροφων αεροσκαφών σε εκμετάλλευση, απαριθμεί 23 αεροσκάφη τύπου Α380 που ήδη εξυπηρετούν δρομολόγια προς Άμστερνταμ, Όκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Τζέντα, Γιοχάνεσμπουργκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο Heathrow, Μάντσεστερ, Μόναχο, Νέα Υόρκη JFK, Παρίσι, Ρώμη, Σεούλ, Σαγκάη, Σύδνεϋ, Τορόντο και Τόκιο από τη βάση της Emirates στο Ντουμπάι, ενώ μέσα στο έτος αναμένεται να εξυπηρετεί δρομολόγια με προορισμό τη Μελβούρνη (από την 1η Οκτωβρίου 2012), τη Σιγκαπούρη και τη Μόσχα (από την 1η Δεκεμβρίου 2012).

Η ζήτηση για τις υπηρεσίες της Emirates συνεχίζει να αυξάνεται στο παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της, που εκτείνεται σε περισσότερους από 120 προορισμούς σε 74 χώρες. Μόλις το περασμένο έτος, η Emirates αύξησε τη συχνότητα πτήσεων στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Σιγκαπούρη με επτά επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό πτήσεων από Σιγκαπούρη προς Ντουμπάι στις 28 –τον υψηλότερο αριθμό άμεσων πτήσεων από Σιγκαπούρη που προσφέρονται από αεροπορική εταιρία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr