Η Virgin Atlantic Airways συνεργάζεται με την Discover the World στην
ελληνική αγορά
Από την 1η Σεπτεμβρίου η πολύ γνωστή αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic Airways ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Discover στην Ελλάδα.
H Virgin είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο και το όνομα Virgin είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.  Ειδικά είναι γνωστή στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα για τις βραβευμένες θέσεις Upper Class και Premium Economy, αλλά όχι μόνο.  Οι έλληνες εφοπλιστές και ναυτικοί την γνωρίζουν από το εκτεταμένο δίκτυο της--που εξυπηρετεί από τη βάση της στο Λονδίνο--πολλές σημαντικές πόλεις της Βόρειας Αμερικής, του Καναδά, Καραϊβικής, Αφρικής, Ασίας και Αυστραλίας.
Η Discover είναι ενθουσιασμένη που θα της δοθεί η ευκαιρία να κάνει ακόμα πιο γνωστή την Virgin Atlantic στη ελληνική ταξιδιωτική αγορά, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Discover the World Marketing Ντίνος Φραντζεσκάκης και προσβλέπουμε σε μία άριστη συνεργασία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και συνεργάτες μας, όπως επίσης και  με τις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες που συνδέουν τις ελληνικές πόλεις με τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick του Λονδίνου.
H Discover the World έχει εικοσαετή παρουσία στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει κυρίως αεροπορικές εταιρίες αλλά και άλλα ταξιδιωτικά προϊόντα, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

VirginΑπό την 1η Σεπτεμβρίου η πολύ γνωστή αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic Airways ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Discover στην Ελλάδα.

H Virgin είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο και το όνομα Virgin είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.  Ειδικά είναι γνωστή στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα για τις βραβευμένες θέσεις Upper Class και Premium Economy, αλλά όχι μόνο.  Οι Έλληνες εφοπλιστές και ναυτικοί την γνωρίζουν από το εκτεταμένο δίκτυο της--που εξυπηρετεί από τη βάση της στο Λονδίνο--πολλές σημαντικές πόλεις της Βόρειας Αμερικής, του Καναδά, Καραϊβικής, Αφρικής, Ασίας και Αυστραλίας.

«Η Discover είναι ενθουσιασμένη που θα της δοθεί η ευκαιρία να κάνει ακόμα πιο γνωστή την Virgin Atlantic στη ελληνική ταξιδιωτική αγορά», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Discover the World Marketing Ντίνος Φραντζεσκάκης «και προσβλέπουμε σε μία άριστη συνεργασία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και συνεργάτες μας, όπως επίσης και  με τις ελληνικές αεροπορικές εταιρίες που συνδέουν τις ελληνικές πόλεις με τα αεροδρόμια Heathrow και Gatwick του Λονδίνου».

H Discover the World έχει εικοσαετή παρουσία στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει κυρίως αεροπορικές εταιρίες αλλά και άλλα ταξιδιωτικά προϊόντα, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των υπηρεσιών τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr