Η CONDOR, μέλος του ομίλου «Thomas Cook Group Airlines» που περιλαμβάνει και τις αεροπορικές εταιρείες Thomas Cook Airlines Belgium (HQ) και Thomas Cook Airlines UK (MT), εκτελεί απευθείας πτήσεις από 14 ελληνικούς προορισμούς προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας, από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου. Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, από όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις στη Μεσόγειο είναι το Μόναχο όπως κι άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και Αγγλίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τα δρομολόγια από/προς Ελλάδα.

Η CONDOR, μέλος του ομίλου «Thomas Cook Group Airlines» που περιλαμβάνει και τις αεροπορικές εταιρείες Thomas Cook Airlines Belgium (HQ) και Thomas Cook Airlines UK (MT), εκτελεί απευθείας πτήσεις από 14 ελληνικούς προορισμούς προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας, από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου. Η κύρια βάση της είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, από όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις μακρινών αποστάσεων. Δευτεροβάθμια βάση για πτήσεις στη Μεσόγειο είναι το Μόναχο όπως κι άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και Αγγλίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τα δρομολόγια από/προς Ελλάδα.

H Thomas Cook Group Airline έχει έδρα τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκανδιναβία και το δίκτυο της καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά και Καραϊβική. Ο στόλος της αποτελείται από 89 αεροσκάφη Airbus A319-320-321-330 και Boeing 757-767ER.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Condor και τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου www.thomascookairlines.com

tabletp

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr