Condor: Χαμηλές τιμές και απευθείας πτήσεις προς Γερμανία για την καλοκαιρινή περίοδο! Κάντε κράτηση τώρα Ηράκλειο - Ντίσελντορφ  και επωφεληθείτε  από τρέχουσες προσφορές που ισχύουν. Απευθυνθείτε στον Ταξιδιωτικό σας Πράκτορα ή κάντε online κράτηση www.condor.com

Ο γερμανικός αερομεταφορέας Condor Airlines επεκτείνει σημαντικά το πρόγραμμα της Βόρειας Αμερικής και του Καναδά αυτό το καλοκαίρι.Συγκεκριμένα, από την Αθήνα σε συνεργασία με την Lufthansa μέσω Φρανκφούρτης προστίθενται πτήσεις για το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πτήσεις από οκτώ αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας.
Η Condor θα πετάει απευθείας αυτό το καλοκαίρι από Αθήνα για Ντίσελντορφ (τέσσερεις φορές την εβδομάδα) και Λειψία (δύο φορές την εβδομάδα).

Η Condor Airlines αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την GSA Discover the World, Λεωφόρος Κύπρου 151, Αργυρούπολη, Αττική, τηλ 2109652300, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr