Με ένα δίκτυο δρομολογίων, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη Κίνα, καλύπτοντας την Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, η Hainan Airlines  έχει περίπου 500 εγχώρια και διεθνή δρομολόγια πτήσεων, φτάνοντας περίπου σε 90 προορισμούς.

Η Hainan Airlines αντιπροσωπεύεται από την Discover the World Ελλάδας και Κύπρου από το 2012. Από το 1993, οπότε άρχισε να εκτελεί δρομολόγια, έχει διατηρήσει ένα εξαιρετικό ρεκόρ σε θέματα ασφάλειας και οι υπηρεσίες της έχουν κερδίσει την ομόφωνη αναγνώριση ενός μεγάλου αριθμού επιβατών και της πολιτικής αεροπορίας. Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014, η Hainan Airlines έλαβε τη βράβευση "Asia's Best Business Class 2014". Στις 27 Ιανουαρίου 2015, ο αερομεταφορέας χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 100 πιο πολύτιμα κινέζικα εμπορικά σήματα (brands) από τη γνωστή συμβουλευτική εταιρεία "BrandZ". Από το 2011, η Hainan Airlines με τη συνεχή καινοτομία στην εξυπηρέτηση έχει λάβει επί τέσσερα συναπτά έτη βαθμολογία πέντε αστέρων από την Skytrax.

Με ένα δίκτυο δρομολογίων, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη Κίνα, καλύπτοντας την Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, η Hainan Airlines έχει περίπου 500 εγχώρια και διεθνή δρομολόγια πτήσεων, φτάνοντας περίπου σε 90 προορισμούς.

Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014, η Hainan Airlines έλαβε τη βράβευση "Asia's Best Business Class 2014".Ο στόλος της Hainan Airlines αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737, 767 και 787 και από Airbus 330. Το εσωτερικό των αεροσκαφών διαθέτει υψηλής ποιότητας premium class (first class καμπίνα και/ή μια ολοκαίνουρια ευρύχωρη και άνετη business-class καμπίνα) με επαρκή χώρο για τους επιβάτες. Το 2015, συνολικά περισσότερα από 142 αεροσκάφη είναι σε λειτουργία, με το Boeing 737 να αποτελεί το κύριο αεροσκάφος στενής ατράκτου του στόλου.

Στις 16 Απριλίου 2015, ο αερομεταφορέας παρέλαβε το 10ο Boeing 787 Dreamliner, το οποίο προσγειώθηκε στο Haikou Meilan International Airport. Το νέο Dreamliner είναι εξοπλισμένο με 213 θέσεις – 36 business class και 177 economy. Το αεροσκάφος εγκαινίασε τη πτήση του νέου δρομολογίου Chongqing -Rome στις 27 Απριλίου 2015. Επίσης, το 2015 ο αερομεταφορέας θα προσθέσει τρία νέα υπερειρηνικά δρομολόγια, Beijing- San Jose και Shanghai Pudong-Boston/ Seattle. Ο κινέζικος αερομεταφορέας θα ξεκινήσει πτήσεις και στο δρομολόγιο Tel Aviv- Beijing το Σεπτέμβριο 2015. Αρχικά, η Hainan Airlines θα εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Ben Gurion και Πεκίνου τις ακόλουθες μέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

Λίγα λόγια για την onboard travel experience

Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014, η Hainan Airlines έλαβε τη βράβευση "Asia's Best Business Class 2014".Στη Business Class απολαύστε νόστιμα γεύματα από έμπειρους σεφ επιλέγοντας Δυτική ή Κινέζικη κουζίνα. Η Hainan Airlines έχει προσκαλέσει ειδικά τον κύριο Wang Hongren ο οποίος είναι ο υπεύθυνος catering φέτος με σκοπό να προσφέρει στους επιβάτες τις καλύτερες υπηρεσίες εν πτήσει.

Η καμπίνα Economy Class έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση των επιβατών και διαθέτει καθίσματα ανακλινόμενα έως 105 μοίρες με κλίση 32 ιντσών. Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ατομική video touch-screen και τηλεκοντρόλ, προσφέροντας στους επιβάτες επιλογές ταινιών, μουσικής και πολλά άλλα. Kουβέρτες και μαξιλάρια προσφέρονται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Λίγα λόγια για τον στόλο

HNA 7878 940x280Στο Airbus A330-200, τα καθίσματα διαθέτουν υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD widescreen- 10.6 ίντσες για τη Business Class και 8,9 ίντσες για την Economy Class. Το ταξίδι σας θα είναι ξεκούραστo και άνετο, καθώς μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από ταινίες και μουσική.

Στο Boeing 787 Dreamliner, η καμπίνα Business Class είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη, διαθέτοντας πολύ άνετα καθίσματα, τα οποία προσαρμόζονται σε επίπεδη θέση 180 μοιρών.

Πληροφορίες: Discover the World Ελλάδας και Κύπρου, 151, Kyprou Avenue, 16451 Argyroupoli, Athens, Greece. Tel: +30 210 9600942, Fax: +30 210 9600941, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να δείτε το πρόγραμμα πτήσεων της Hainan Airlines πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr