sanfransisco webΗ Virgin Atlantic είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου σε διεθνείς προορισμούς με την αξιοζήλευτη φήμη, ποιότητα και τιμολογιακή πολιτική. Eπεκτείνοντας το δίκτυό της μέσα από μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία, θα δίνει στους Έλληνες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από Αθήνα με την Aegean Airlines και εν συνεχεία με την Virgin Atlantic μέσω Λονδίνου (Heathrow) προς πέντε σημαντικές πόλεις των ΗΠΑ.

Η Virgin Atlantic φροντίζει για τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των επιβατών και έχει τη διορατικότητα και την υπευθυνότητα στην παροχή υπηρεσιών, τα οποία την ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες. Από 10/8/2011 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι δίνει την δυνατότητα στους Έλληνες ταξιδιώτες να πετάξουν μέσω Λονδίνου (Heathrow) προς Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Μαϊάμι, Λος Άντζελες και Βοστώνη, αναχωρώντας από την Αθήνα με την Aegean Airlines και εν συνεχεία με μετεπιβίβαση μέσω Λονδίνου με Virgin Atlantic προς τον υπερατλαντικό προορισμό τους.

Αναμφίβολα, αυτή η συνεργασία μεταξύ της Virgin και της Aegean θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των δύο εταιρειών στο ταξιδιωτικό κοινό, ειδικότερα προς πόλεις της Αμερικής, οι οποίες δεν εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, αλλά και από τις ΗΠΑ προς Ελλάδα.

δρομολόγια καθώς και η τιμολογιακή πολιτική βρίσκονται ήδη στα συστήματα κρατήσεων των ταξιδιωτικών γραφείων.

Πληροφορίες και κρατήσεις

Απευθυνθείτε στα ταξιδιωτικά γραφεία η στον Γενικό Αντιπρόσωπο της Virgin Atlantic: Τμήμα Πωλήσεων Discover the World Marketing, Λ Κύπρου 151, Αργυρούπολη, Αθήνα. Tel. +30 210 9652 300

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr