Γευστικές πτήσεις με Cyprus Airways!Ανανεωμένες γευστικές προτάσεις επιφυλάσσει η Cyprus Airways στους επιβάτες της οικονομικής της θέσης (Aphrodite Class) στις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. 

Περισσότερες επιλογές, φρέσκα υλικά και γεύματα προσαρμοσμένα στην ώρα της κάθε πτήσης, συνθέτουν την ολοκληρωμένη πρόταση της Cyprus Airways. Το νέο μενού περιλαμβάνει:

• Πρωινό αποτελούμενο από κρουασάν, μάφιν, βούτυρο και μαρμελάδα, τυρί και cream crackers (στις πρωινές πτήσεις)

• Ζεστές λιχουδιές (επιλογή από σπανάκι και ρικότα/σπανάκι και φέτα/ ζαμπόν και τυρί/τέσσερα τυριά)

• Ζεστό γεύμα

• Αραβική πίτα (με ζαμπόν ή γαλοπούλα, ντομάτα, τυρί, μαγιονέζα, μαρούλι)

Εκτός από το ανανεωμένο μενού, οι επιβάτες της Cyprus Airways έχουν το προνόμιο και την ευχαρίστηση να απολαμβάνουν την εμπειρία του καινούργιου αερολιμένα στη Λάρνακα. Το υπερσύγχρονο αυτό terminal δίνει νέες διαστάσεις στη διευκόλυνση των επιβατών με την ευκολία στις ανταποκρίσεις, την ακρίβεια στις ώρες πτήσεων και την ελαχιστοποίηση του χρόνου παραλαβής των αποσκευών. Παράλληλα, ο αερολιμένας της Λάρνακας μετατρέπει τα ψώνια σε μια μοναδική εμπειρία, λειτουργώντας σαν ένα υπερσύγχρονο mall που φιλοξενεί τις πλέον αναγνωρίσιμες μάρκες διεθνώς.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr