Η British Airways προσθέτει δύο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της προς την Ελλάδα για το 2016. Η αεροπορική εταιρεία ενισχύει επίσης και τα δρομολόγια σε Σαντορίνη και Κέρκυρα, με περισσότερες πτήσεις ανά εβδομάδα.

Η British Airways προσθέτει δύο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της προς την Ελλάδα για το 2016. Τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση στο www.ba.com από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, ενώ οι πτήσεις και για τα δύο δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 30 Απριλίου 2016.

Τα δρομολόγια σε Χανιά θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο και για την Καλαμάτα κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Επιπλέον, η British Airways ενισχύει τις πτήσεις της σε Σαντορίνη και Κέρκυρα, αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες πτήσεις σε τέσσερις και έξι, αντίστοιχα, για να καλύψει τον αυξημένο αριθμό των επιβατών κατά τους θερινούς μήνες.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί προστίθενται στην μεγάλη λίστα πτήσεων της British Airways, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, την Κω, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο δήλωσε σχετικά: “Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι τα Χανιά και η Καλαμάτα είναι οι νεότερες προσθήκες στο εκτεταμένο δίκτυο της British Airways στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μια μακρά ιστορία που μετρά πάνω από 90 χρόνια πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου και που πλέον πετάμε σε 10 Ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας στους επιβάτες στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο, εξαιρετικές επιλογές για τις διακοπές τους. Ξέρουμε ότι αυτά τα νέα δρομολόγια θα αποδειχθούν πολύ δημοφιλή, όπως έγινε και με αυτά της Μυκόνου και της Σαντορίνης νωρίτερα στο 2015, και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές για τις αποδράσεις τους.”

Οι πτήσεις και στους δύο προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α319 και Α320, από τον αεροδρόμιο του Heathrow. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θέσεων Euro Traveller (οικονομική θέση) και Club Europe (business class θέση). Οι πτήσεις της British Airways περιλαμβάνουν δωρεάν αποσκευές, δωρεάν on-line check-in, δυνατότητα επιλογής θέσης και γεύματα. Οι επιβάτες της Club Europe θέσης μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα lounges της British Airways, όπου αυτά είναι διαθέσιμα, ειδικούς χώρους για ταχύτερο check-in και δύο δωρεάν αποσκευές βάρους 32 κιλών, συν μια χειραποσκευή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr