Ηλεκτρονική Κάρτα ΕπιβίβασηςΟι επιβάτες μέλη του Executive Club της British Airways που αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την έξυπνη φορητή τους συσκευή (συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android) προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).



Συγκεκριμένα τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android θα είναι σε θέση, μέσα από την ειδικά ανεπτυγμένη εφαρμογή της British Airways, να λαμβάνουν απευθείας στο κινητό τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης την οποία στη συνέχεια θα προβάλλουν στους ειδικούς σαρωτές κατά το check-in επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Το νέο εύχρηστο περιβάλλον της εφαρμογής προσφέρει εύκολη και απρόσκοπτη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας της πτήσης καθώς παρέχει άμεση πρόσβαση μεταξύ άλλων: στις πληροφορίες λογαριασμού Executive Club, στις πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, σε μια εξειδικευμένη ενότητα ταξιδιωτικών νέων, σε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σε news feed για το Twitter για χρήστες iPhone, στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα ba.com για κινητά τηλέφωνα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Αirways δήλωσε σχετικά: "Η φορητότητα και η άνεση αποτελούν σημεία κλειδιά για τους πελάτες μας, συνεπώς ανεξάρτητα με το που βρίσκονται, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις έξυπνες συσκευές τους για να βρουν τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις τους, να μάθουν τον χρόνο επιβίβασης, ακόμη και να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα επιβίβασης, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά. Ειδικά οι επιβάτες-μέλη του Executive Club που δεν έχουν την δυνατότητα να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης όταν επιστρέφουν από ταξίδια στο εξωτερικό, θα υποδεχτούν με ενθουσιασμό το Mobile Boarding Pass. Κύριος στόχος μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας του επιβάτη. Δεσμευόμαστε να τοποθετούμε τον επιβάτη στην καρδιά των λειτουργιών μας, καθιστώντας την ταξιδιωτική εμπειρία με την British Airways ακόμη πιο ευχάριστη."

Η British Airways ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία που ανέπτυξε σχετική εφαρμογή κατά την παρουσίαση του iPhone στη Βρετανία. Έκτοτε, πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες έχουν προμηθευτεί από το iTunes την εφαρμογή στις συσκευές τους.

Προς το παρόν η δυνατότητα επιβίβασης με mobile boarding pass από την Ελλάδα αφορά μόνο σε αναχώρηση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς προς το παρόν το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης δεν διαθέτει τους ειδικούς σαρωτές.

Οι επιβάτες που διαθέτουν τις σχετικές συσκευές αλλά δεν είναι μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club, μπορούν να εγγραφούν δωρεάν στην ιστοσελίδα www.ba.com/executiveclub και να απολαύσουν απο το επόμενο κιόλας ταξίδι τους την ταξιδιωτική εμπειρία της British Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr