ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYSΗ British Airways ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για όσους επιβάτες προγραμματίζουν να επισκεφτούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή τον Καναδά. Οι τιμές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2011, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο μετ' επιστροφής από Αθήνα στην καμπίνα World Traveller προς τους παρακάτω προορισμούς διαμορφώνεται ως εξής:

→ Σικάγο: από 597 Ευρώ

→ Μαϊάμι: από 665 Ευρώ

→ Φιλαδέλφεια: από 705 Ευρώ

→ Σαν Φρανσίσκο: από 793 Ευρώ

→ Ντάλας: από 855 Ευρώ

→ Κάλγκαρυ: από 881 Ευρώ

→ Σιάτλ: από 911 Ευρώ

Οι τιμές είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και του τέλους κράτησης μέσω του www.ba.com.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

Για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.ba.com, το Κέντρο Κρατήσεων στο 801 11 56000 ή τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr