Wataniya AirwaysΗ Wataniya Airways, η μοναδική premium αεροπορική εταιρία του Κουβέιτ και η Austrian Airlines ανακοίνωσαν την υπογραφή Συμφώνου Κοινού Κωδικού Πτήσης και Συμφώνου Πολυμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interline).

Αυτές οι συμφωνίες θα παρέχουν πλέον στους πελάτες της Wataniya Airways πολλές ταξιδιωτικές επιλογές, προσθέτοντας 19 νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς με άνετες ανταποκρίσεις μέσω Βιέννης. Από τις 31 Οκτωβρίου 2010, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν από το Κουβέιτ προς τον Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης και να μετεπιβιβάζονται αυτόματα σε πτήσεις ανταπόκρισης της Austrian Airlines προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, χρησιμοποιώντας μόνο ένα εισιτήριο. Ένα επιπλέον μεγάλο προνόμιο προς τους επιβάτες της Wataniya Airways από το νέο σύμφωνο συνεργασίας είναι ότι οι αποσκευές που θα τσεκάρονται στο αποκλειστικό Terminal Sheikh Saad της Wataniya στο Κουβέιτ θα κατευθύνονται αυτόματα στον τελικό προορισμό άφιξης στο αεροδρόμιο της Ευρώπης, επιτρέποντας μια δίχως διακοπές - ενιαία ταξιδιωτική εμπειρία. Επίσης, οι συμφωνίες επιτρέπουν στους επιβάτες της Austrian Airlines να ταξιδεύουν προς το Κουβέιτ με τη Wataniya Airways.

Πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη- Κουβέιτ – Βιέννη (τοπικές ώρες)
Αρ.πτήσης                              Ημέρες πτήσεων              Αναχώρηση                Άφιξη

OS 8052 / KW 641          Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο        Βιέννη 8.40 π.μ.         Κουβέιτ 12.20 μ.μ.

OS 8051 / KW 642          Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο      Κουβέιτ 1.15 μ.μ.            Βιέννη 8.00 μ.μ.

Πρόγραμμα πτήσεων Βιέννη- Βηρυτός – Βιέννη (τοπικές ώρες)
Αρ.πτήσης                         Ημέρες πτήσεων                        Αναχώρηση             Άφιξη

OS 8055 / KW 646         Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή         Βιέννη 5.15 μ.μ          Βηρυτός 9.40 μ.μ.

OS 8056 / KW 645         Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή        Βηρυτός 1.55 μ.μ.        Βιέννη 4.15 μ.μ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wataniya Airways, κύριος Abdulsalam Al Bahar, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για την ανακοίνωση της νέας αυτής συνεργασίας τα εξής: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τη σημαντική και στρατηγική ανακοίνωση που κάνουμε σήμερα. Ο απόλυτος στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες μας και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε βρει καλύτερο συνέταιρο από την Austrian Airlines. Πρόκειται αναμφίβολα για ακόμη ένα σημαντικό και σπουδαίο βήμα μπροστά για τη Wataniya Airways και τους πιστούς πελάτες της. «Από την έναρξη των τακτικών, απευθείας πτήσεων προς τη Βιέννη το 2010, το δρομολόγιο έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα. Η Βιέννη βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης και με λιγότερο από 2 ώρες χρόνο μετεπιβίβασης στον Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης προς άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, είναι μια ιδανική πύλη για τους εκλεκτούς επιβάτες μας. Οι νέες συμφωνίες Πτήσεων Κοινού Κωδικού και Πολυμερούς Διεταιρικής Κίνησης με την Austrian Airlines σημαίνουν ότι οι πελάτες μας μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία σε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό Ευρωπαϊκών πόλεων και προορισμών απ' ότι στο παρελθόν».

Ο κύριος Andreas Bierwirth, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Austrian Airlines δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνεργασία μας με την Wataniya Airways. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για τον ιδανικό συνεταιρισμό για την Austrian Airlines και τη Wataniya Airways, επιτρέποντας και στις δύο εταιρίες να παρέχουν περισσότερες επιλογές σε υπηρεσίες και προορισμούς προς τους αγαπητούς μας πελάτες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή».

Η Wataniya Airways εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Βιέννης και του αποκλειστικού Terminal Sheikh Saad στο Κουβέιτ. Μεταξύ των 19 νέων προορισμών που προστίθενται βάσει συμφώνου στο δίκτυο δρομολογίων της Wataniya Airways, συμπεριλαμβάνονται πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, η Ζυρίχη, η Γενεύη, οι Βρυξέλλες, η Σόφια, η Πράγα και πολλές ακόμη. Η Wataniya Airways παρουσιάζει ένα νέο σύμφωνο πτήσεων κοινού κωδικού με ελκυστικούς ναύλους που ξεκινούν από KD99 με επιστροφή.

Επιπλέον, στις 31 Οκτωβρίου, η Wataniya Airways θα ξεκινήσει επιπλέον απευθείας πτήσεις κοινού κωδικού μεταξύ Βηρυτού και Βιέννης με την Austrian Airlines, επιτρέποντας στους επιβάτες της Wataniya Airways στη Βηρυτό να ταξιδεύουν προς επτά νέους προορισμούς από τη Βηρυτό προς τη Βιέννη και πέραν αυτής. 

Σχετικά με τη Wataniya Airways

Η Wataniya Airways, η μοναδική premium αεροπορική εταιρία του Κουβέιτ, ξεκίνησε δρομολόγια τον Ιανουάριο του 2009, με συνδέσεις point-to-point στη Μέση Ανατολή. Πετώντας προς πολλούς προορισμούς Αραβικούς και Ευρωπαϊκούς, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότεροι, η Wataniya Airways προσφέρει προνομιακές υπηρεσίες και προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών που ταξιδεύουν προς/ από το Κουβέιτ. Διαθέτοντας ένα στόλο επτά αεροσκαφών A320 με μόνο 122 θέσεις, η Wataniya Airways προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη άνεση και χώρο από οποιαδήποτε τακτική αεροπορική εταιρία, με την ίδια διαρρύθμιση θέσεων. Η BusinessFirst προσφέρει άνεση κορυφαίας τεχνολογίας, πρακτικότητα, εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για επιχειρηματίες ταξιδιώτες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενώ η Premium Economy προσφέρει την άνεση και την ευκολία της business class σε επιβάτες Οικονομικής Θέσης. Στο Κουβέιτ, η Wataniya Airways χρησιμοποιεί το Terminal Sheikh Saad, προσφέροντας απαράμιλλα επίπεδα αποκλειστικότητας, άνεσης και εξυπηρέτησης στο έδαφος, προς όλους τους πελάτες της. Επισκεφτείτε το www.wataniyaairways.com για να μάθετε περισσότερα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr