Η Norse Atlantic Airways γιόρτασε σήμερα την έναρξη των πρώτων απευθείας πτήσεών της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης JFK. Οι επιβάτες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν την άνεση μιας άμεσης και οικονομικής πτήσης μεταξύ αυτών των δύο ζωντανών πόλεων, με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Από τα ιστορικά θαύματα της Αθήνας μέχρι τα εμβληματικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τα ποικίλα αξιοθέατα που προσφέρει κάθε πόλη. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται έως πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο, με τιμές που ξεκινούν από €239 απλή μετάβαση στην Οικονομική Θέση και €458 στην Norse Premium, περιλαμβάνοντας όλους τους φόρους και τις χρεώσεις.

1

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτή τη νέα απευθείας σύνδεση, προσφέροντας στους ταξιδιώτες έναν βολικό και αποτελεσματικό τρόπο να ταξιδεύουν μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση, οι επιβάτες μπορούν να αναμένουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με την Norse Atlantic», δήλωσε ο Bjorn Tore Larsen, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways.

2Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το JFK, και καλωσορίζουμε θερμά τη Norse Atlantic Airways, έναν συναρπαστικό νέο συνεργάτη στην αεροπορική οικογένειά μας! Η θεαματική αυτή προσθήκη προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια εξαιρετική επιλογή με ένα σπουδαίο προϊόν, ενισχύοντας παράλληλα τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας προς τις ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή κατατάσσονται στην κορυφή των σημαντικότερων και πιο δημοφιλών αγορών μας. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και επιβεβαιώνουμε ξανά τη σταθερή δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα σχέδια ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας προς και από την Αθήνα.»6

Η Norse Atlantic χρησιμοποιεί αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, με κάθε θέση να περιλαμβάνει μια προσωπική, υπερσύγχρονη ψυχαγωγική εμπειρία. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο διάταξη καθίσματος εύρους 43” με κλίση 12”, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και έτοιμοι να τον εξερευνήσουν. 

3Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή σειρά ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που θέλουν να ταξιδέψουν και ποιες επιλογές είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την οικονομική επιλογή της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία στα εισιτήρια.

Norse Atlantic Media contact: Philip Allport, SVP Communications, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά με τη Norse Atlantic Airways

Η Norse Atlantic Airways είναι μια αεροπορική εταιρεία που προσφέρει προσιτές τιμές σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, κυρίως μεταξύ Ευρώπης και Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και κύριο μέτοχο Bjørn Tore Larsen τον Μάρτιο του 2021. Η Norse διαθέτει στόλο 15 σύγχρονων, αποδοτικών στην κατανάλωση καυσίμων και πιο φιλικών προς το περιβάλλον Boeing 787 Dreamliners που εξυπηρετούν προορισμούς όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λας Βέγκας, το Μαϊάμι, το Ορλάντο , Μπανγκόκ, Κέιπ Τάουν, Όσλο, Αθήνα, Λονδίνο, Βερολίνο, Ρώμη και Παρίσι. Η πρώτη πτήση της εταιρείας απογειώθηκε από το Όσλο στη Νέα Υόρκη στις 14 Ιουνίου 2022.

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr