Η Croatia Airlines, το Συμβούλιο Τουρισμού του Zagreb και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, πραγματοποίησαν από κοινού παρουσίαση σε ελληνικές επιχειρήσεις (B2B) και τουριστικούς πράκτορες στην Αθήνα. Η κοινή εκδήλωση οργανώθηκε και είχε ως χορηγό το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Πρέσβης της Κροατίας στην Ελλάδα, κ. Aleksandar Sunko και Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας. Η Croatia Airlines παρουσίασε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2023, στο πλαίσιο του οποίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας θα συνδέει την Αθήνα με τρεις προορισμούς – το Σπλιτ, το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ.

Η Croatia Airlines σχεδιάζει να ξεκινήσει δύο πτήσεις την εβδομάδα στη γραμμή Αθήνα-Ντουμπρόβνικ-Ζάγκρεμπ από τις 20 Απριλίου – κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Αντίστοιχα, από τα μέσα Μαΐου η εταιρεία θα ξεκινήσει και πτήσεις κάθε Τρίτη, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες που πετούν σε αυτό το δρομολόγιο θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις πτήσεις την εβδομάδα. Οι απευθείας εποχικές πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και του Σπλιτ θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Οι πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

croatia airlines photo 12«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι, στις 26 Μαρτίου, η Δημοκρατία της Κροατίας εντάχθηκε επίσης στο καθεστώς αεροπορικών ταξιδιών της ζώνης Σένγκεν, πράγμα που σημαίνει ότι οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας εκτελούνται πλέον χωρίς συνοριακό έλεγχο στα αεροδρόμια. Πιστεύω ότι τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας με πιο γρήγορο, ευκολότερο και πιο ευχάριστο τρόπο θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν αεροπορικά ταξίδια τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στους συνεργάτες μας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την υποστήριξή τους κατά τα πολλά χρόνια της επιχειρηματικής συνεργασίας μας» – δήλωσε ο κ. Slaven Žabo, Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος της Croatia Airlines.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ξανά την Croatia Airlines στο αεροδρόμιό μας, προσφέροντας αυτή τη θερινή περίοδο στους επιβάτες μας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών υπέροχων προορισμών, του Σπλιτ, του Ντουμπρόβνικ και του Ζάγκρεμπ! Η Κροατική αγορά γνωρίζει και πάλι σημαντική ανάπτυξη και αύξηση επισκεπτών στην αγορά της Αθήνας. Ευχόμαστε λοιπόν γεμάτες και ασφαλείς πτήσεις στον αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας για τα αναπτυξιακά σχέδιά του στην αγορά μας!»

Σύμφωνα με το θερινό της πρόγραμμα για το 2023, η Croatia Airlines έχει προγραμματίσει τη σύνδεση της Κροατίας προς 24 διεθνείς προορισμούς και τη διεξαγωγή συνολικά 47 διεθνών δρομολογίων.

Φωτό: Από αριστερά προς τα δεξιά:
Mr Slaven Zabo, Director of Commercial Division Croatia Airlines, Mr. Aleksandar Sunko, Ambassador of Croatia in Greece, Mrs Anamarija Jurinjak, Head of Marketing Croatia Airlines, Mr. Antonis Rossolatos, Commercial Director IntermodalAir, Mrs Zoe Skreki, Managing Director IntermodalAir, Mrs Tea Seremet, Operational Marketing Department ZAGREB TOURIST BOARD, Mr. Hrvoje Brigljevic, Head of Incoming & Incentive Department OBZOR PUTOVANJA HOLIDAYS

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr