Οι πτήσεις εσωτερικού με αεροσκάφος που διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi έχουν ανέβει σε άλλο επίπεδο και δίνουν σε όλους δωρεάν internet! Απλά συνδέσου στο Wi-Fi onboard, στείλε μηνύματα και emails στους
αγαπημένους σου και απόλαυσε το internet με ταχύτητα έως 600Kbps. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/03/2023 και αφορά σε όλα τα εξοπλισμένα αεροσκάφη με την τεχνολογία Wi-Fi onboard.

Εάν ταξιδεύετε με το neo στόλο της AEGEAN μπορείτε να απολαύσετε σερφάρισμα στo διαδίκτυο εν πτήσει με υψηλές ταχύτητες και πολλές επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου! Η υπηρεσία διατίθεται σε όλες τις πτήσεις του δικτύου που πραγματοποιούνται με ένα από τα ήδη εξοπλισμένα αεροσκάφη. Ο στόλος εξοπλίζεται σταδιακά και σύντομα όλο και περισσότερα αεροσκάφη θα προσφέρουν την υπηρεσία Wi-Fi onboard.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr