Καθώς επιστρέφει η ζήτηση για ταξίδια, η Delta θα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι, περισσότερες πτήσεις από ποτέ μεταξύ Αθήνας και Ηνωμένων Πολιτειών. Ανάμεσά τους, και μια καινούργια προς Βοστώνη, 11 προς Νέα Υόρκη (αεροδρόμιο JFK), και μία καθημερινά προς Ατλάντα. Η επανέναρξη των πτήσεων της Delta από την Ελλάδα ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη (JFK). Η εποχική πτήση της αεροπορικής εταιρείας από την Αθήνα στην Ατλάντα που επανήλθε πέρσι, επιστρέφει και φέτος από τις 6 Μαΐου, ενώ η νέα πτήση προς τη Βοστώνη ξεκινά στις 29 Μαΐου. Οι επιβάτες θα απολαύσουν εύκολες και βολικές ανταποκρίσεις μέσω της Νέας Υόρκης (JFK), Ατλάντας και Βοστώνης από και προς προορισμούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνολικά, η Delta θα προσφέρει 5.922 θέσεις κάθε εβδομάδα στις πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, συμπεριλαμβανομένων 714 θέσεων Delta One και 441 θέσεων Delta Premium Select. Οι πτήσεις της Delta προς Νέα Υόρκη (JFK), Ατλάντα και Βοστώνη θα γίνονται με αεροσκάφος Airbus A339 και σε συνεργασία με του συνεργάτες της Delta, Air France, KLM και Virgin Atlantic.

Η πτήση της Delta μεταξύ Αθηνών και Νέας Υόρκης (JFK) θα πετά ως εξής:

Πτήση

Αναχώρηση

Άφιξη

Ημέρες της εβδομάδας

DL203

Αθήνα στις 12:15

Νέα Υόρκη – JFK στις 16:25

Καθημερινά

DL202

Νέα Υόρκη – JFK στις 17:15

Αθήνα στις 10:00 (την επόμενη μέρα)

Καθημερινά

DL213

Αθήνα στις 14:45

Νέα Υόρκη – JFK στις 18:55

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

DL212

Νέα Υόρκη – JFK στις 19:30

Αθήνα στις 12:30 (την επόμενη μέρα)

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο

Η πτήση της Delta μεταξύ Αθηνών και Ατλάντας  θα πετά ως εξής:

Πτήση

Αναχώρηση

Άφιξη

Ημέρες της εβδομάδας

DL 223

Αθήνα στις 13:20

Ατλάντα στις 18:25

Καθημερινά

DL 222

Ατλάντα στις 17:15

Αθήνα στις   11:20

(την επόμενη μέρα)

Καθημερινά

Η πτήση της Delta μεταξύ Αθηνών και Βοστώνης  θα πετά ως εξής:

Πτήση

Αναχώρηση

Άφιξη

Ημέρες της εβδομάδας

DL241

Αθήνα στις 14:45

Βοστώνη στις18:25

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

 

DL240

Βοστώνη στις  20:10

Αθήνα στις 12:30

(την επόμενη μέρα)

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

 

Αναβαθμισμένη εμπειρία

Μια καινούργια ταξιδιωτική εμπειρία περιμένει τους πελάτες της Delta στις πτήσεις για Ελλάδα. Τα Airbus A330 της Delta διαθέτουν 21 θέσεις στη «Delta Premium Select», μια καινούργια, καλύτερη καμπίνα για τις διεθνείς πτήσεις. Αυτή προσφέρει πιο φαρδιά καθίσματα με πρόσθετο χώρο για τα πόδια και μεγαλύτερη ανάκληση του καθίσματος, με ρυθμιζόμενα μαξιλάρια και υποπόδια και μεγαλύτερες οθόνες. Οι επιβάτες απολαμβάνουν πρόσβαση σε επιλεγμένα προνόμια των αεροδρομίων, όπως το «SkyPriority», και μεγαλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση στο έδαφος, ενώ υπάρχει προσωπικό χώρος αποθήκευσης χειραποσκευών πάνω από το κάθισμά τους και προσωπική αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Προϊόντα πιο φιλικά στο περιβάλλον

Η Delta κάνει αλλαγές στις υπηρεσίες που προσφέρει στη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου να μειώσει τη χρησιμοποίηση πλαστικού μιας χρήσης. Στη Delta One τα καινούργια κιτ ανέσεων που παράγονται από τη μεξικανική «Someone Somewhere» χρησιμοποιούν αναγεννημένο και τοπικά καλλιεργημένο βαμβάκι και έχουν πέντε πλαστικά αντικείμενα λιγότερα, ανάμεσά τους τα φερμουάρ και τις συσκευασίες. Οι πελάτες της Delta One μπορούν επίσης να κοιμηθούν άνετα σε κλινοσκεπάσματα, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Τα γεύματα για τους πελάτες της Οικονομικής θέσης, σερβίρονται με καινούργια πιάτα από βιοδιασπώμενα υλικά, μαχαιροπήρουνα από μπαμπού και ένα souplats από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένου χαρτιού.

Οι διεθνείς πτήσεις γίνονται ευκολότερες

Οι πελάτες που πετούν στις πτήσεις της Delta για Αθήνα θα βρουν μια πιο εξατομικευμένη οθόνη για όσα χρειάζονται για το ταξίδι τους καθώς και υπηρεσίες εύκολης διαχείρισης των εγγράφων τους με το Delta FlyReady℠, την ψηφιακή λύση που βοηθά τους πελάτες να πιστοποιούν ότι έχουν όλα τα προ-απαιτούμενα έγγραφα και πιστοποιητικά για την άφιξη στη χώρα προορισμού, πριν το ταξίδι τους. Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω του «My Trips» στο delta.com και μέσω της εφαρμογής «Fly Delta». Οι πελάτες που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο θα γλιτώσουν χρόνο και θα απολαύσουν μια πιο άνετη εμπειρία πριν την αναχώρηση από το JFK της Νέας Υόρκης, την Ατλάντα και τη Βοστώνη. Επιπρόσθετα, η Delta έχει διατηρήσεις τις υπηρεσίες της με επίκεντρο την ασφάλεια και την υγιεινή που είχε θεσπίσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει να προσφέρει στρώματα προστασίας στους πελάτες της για μια πιο ασφαλή ταξιδιωτική εμπειρία.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr