Emirates: «Ταξιδέψτε» σε κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες Τα μέλη του Skywards, του προγράμματος τακτικών επιβατών της Emirates έχουν πλέον την αποκλειστική δυνατότητα να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε εισιτήρια αγώνων γνωστών ποδοσφαιρικών συλλόγων του κόσμου τους οποίους χορηγεί η εταιρεία. Για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, διατίθενται εισιτήρια για αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων Μίλαν, Άρσεναλ, Αμβούργο, New York Cosmos, Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Τα εισιτήρια γενικής εισόδου μπορούν να αποκτηθούν με την εξαργύρωση μόλις 2.000 μιλίων.

Τα μέλη του Emirates Skywards που ανήκουν στην premium κατηγορία έχουν επίσης τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν μίλια για VIP εισιτήρια σε διακεκριμένους χώρους φιλοξενίας και να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Τα ποσά εξαργύρωσης ποικίλουν ανά παιχνίδι και ποδοσφαιρική ομάδα. Όλα τα εισιτήρια των ποδοσφαιρικών αγώνων παρέχονται με βάση την προτεραιότητα στη σειρά κράτησης και περιορίζονται σε δυο εισιτήρια ανά κράτηση. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emirates.gr, στην ενότητα Skywards.

Η Emirates διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο χορηγιών σε ποδοσφαιρικές ομάδες – Μίλαν, Αμβούργο, New York Cosmos, Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ. Η Emirates έχει επίσης δικαιώματα ονοματοδοσίας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και έδρα της Άρσεναλ, το οποίο ονομάζεται Emirates Stadium, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία lounge στο στάδιο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.«Μαζί με δεκάδες χιλιάδες παθιασμένους υποστηρικτές, τα μέλη του Emirates Skywards έχουν τη μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα μίλια τους προκειμένου να βιώσουν την ατμόσφαιρα κορυφαίων ποδοσφαιρικών αγώνων» δήλωσε o Brian Labelle, Senior Vice President Emirates Skywards. «Το Emirates Skywards είναι πολλά παραπάνω από ένα πρόγραμμα απόκτησης κι εξαργύρωσης μιλίων - ξεπερνά την απλή ταξιδιωτική εμπειρία προκειμένου να επιτρέπει στα μέλη μας να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια ενός πιο αποδοτικού προγράμματος τακτικών επιβατών. Είναι ένας ακόμη τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πιστούς μας πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας».
Η συμμετοχή στο Emirates Skywards είναι δωρεάν και τα μέλη απολαμβάνουν τα προνόμια σε κάθε πτήση τους. Υπάρχουν τέσσερις βαθμίδες μελών- Blue, Silver, Gold και Platinum. Τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη του Skywards περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές και lifestyle εμπειρίες, προτεραιότητα στο check-in, πρόσβαση στα σαλόνια επιβατών, μεγαλύτερο όριο αποσκευών και επιπλέον μίλια, ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία ανήκει το κάθε μέλος.

Τα μέλη κερδίζουν μίλια Skywards σε κάθε ταξίδι που πραγματοποιούν με την Emirates, τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες και πλήθος συνεργατών αναψυχής και lifestyle. Τα μίλια του προγράμματος Skywards μπορούν να εξαργυρωθούν σε πτήσεις της Emirates αλλά και άλλων συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Qantas, η easyJet, η TAP, η JetBlue και η Alaska Airlines, για αναβάθμιση θέσης, διαμονή σε ξενοδοχεία, εκδρομές με την Arabian Adventures και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Τα μέλη του Skywards, του προγράμματος τακτικών επιβατών της Emirates έχουν πλέον την αποκλειστική δυνατότητα να εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε εισιτήρια αγώνων γνωστών ποδοσφαιρικών συλλόγων του κόσμου τους οποίους χορηγεί η εταιρεία. Για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, διατίθενται εισιτήρια για αγώνες των ποδοσφαιρικών ομάδων Μίλαν, Άρσεναλ, Αμβούργο, New York Cosmos, Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Τα εισιτήρια γενικής εισόδου μπορούν να αποκτηθούν με την εξαργύρωση μόλις 2.000 μιλίων. Μαζί με δεκάδες χιλιάδες παθιασμένους υποστηρικτές, τα μέλη του Emirates Skywards έχουν τη μοναδική ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα μίλια τους προκειμένου να βιώσουν την ατμόσφαιρα κορυφαίων ποδοσφαιρικών αγώνωνΕκτός από την εξαργύρωση των μιλίων σε εισιτήρια αγώνων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εισιτήρια συναυλιών. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα, αν το επιλέξουν, να δωρίσουν τα μίλια τους σε μια σειρά από συνεργαζόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένου του Emirates Airline Foundation και του Sightsavers. Οι δυνατότητες εξαργύρωσης μιλίων επεκτείνονται σε τακτική βάση.

Η Emirates διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο χορηγιών σε ποδοσφαιρικές ομάδες – Μίλαν, Αμβούργο, New York Cosmos, Ολυμπιακός, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ. Η Emirates έχει επίσης δικαιώματα ονοματοδοσίας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και έδρα της Άρσεναλ, το οποίο ονομάζεται Emirates Stadium, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία lounge στο στάδιο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr