Η Lufthansa ψηφίζεται Κορυφαία Εταιρία της ΕυρώπηςΓια 3η συνεχή χρονιά η Lufthansa German Airlines ψηφίζεται ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης» στα πλαίσια των World Travel Awards – μια διάκριση που απονέμεται στους καλύτερους εκπροσώπους της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στην Ευρώπη, κατόπιν ψηφοφορίας στην οποία συμμετέχουν 230.000 εκπρόσωποι και επαγγελματίες του τουρισμού ανά την υφήλιο. Η Lufthansa επιλέχθηκε ως νικήτρια ανάμεσα σε 11 κορυφαίες Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής των World Travel Awards, κύριος Graham E. Cooke, δήλωσε τα εξής: «Για 20 συνεχή χρόνια τα World Travel Awards τιμούν τις εταιρίες που υπερέχουν στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Την περίοδο αυτή, η Lufthansa ηγείται της κατηγορίας περίβλεπτων αεροπορικών εταιριών, κερδίζοντας τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρίας της Ευρώπης έξι φορές συνολικά και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διάκριση που αναγνωρίστηκε από χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού ανά την υφήλιο».

Ο κύριος Jens Bischof, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Lufthansa πρόσθεσε τα εξής: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια απίστευτη αναγνώριση της δέσμευσης περισσότερων από 100.000 συναδέλφων που απασχολούνται στον Όμιλο Lufthansa, τόσο σε υπηρεσίες εδάφους όσο και αέρος. Με αυτό το βραβείο αναγνωρίζονται οι εντατικοποιημένες προσπάθειές μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη κάλυψη του δικτύου, τις καλύτερες ανταποκρίσεις και τη μέγιστη ευελιξία. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας, αλλά θα εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της Lufthansa.»

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο κύριος Graham E. Cooke, Πρόεδρος και Ιδρυτής των World Travel Awards (δεξιά) κατά την απονομή του βραβείου, στον Γενικό Διευθυντή της Lufthansa στην Τουρκία, κύριο Stefan Loecherbach.

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο κύριος Graham E. Cooke, Πρόεδρος και Ιδρυτής των World Travel Awards (δεξιά) κατά την απονομή του βραβείου, στον Γενικό Διευθυντή της Lufthansa στην Τουρκία, κύριο Stefan Loecherbach.


Τους ερχόμενους μήνες, η Lufthansa θα επενδύσει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ευρώ στις υπηρεσίες της: ολοκλήρωση της εγκατάστασης της νέας First και Business Class, εγκατάσταση του συστήματος FlyNet (ασύρματης σύνδεσης εν πτήσει), δημιουργία νέων lounges στους κόμβους της και στους διεθνείς premium σταθμούς, ανασχεδιασμός της τροφοδοσίας στις διηπειρωτικές και κοντινών αποστάσεων πτήσεις καθώς και εμπλουτισμός των υπηρεσιών ειδικής φροντίδας παιδιών και των γονέων τους. Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός το 2014 θα είναι η παρουσίαση μιας ολοκαίνουριας Premium Economy Class στις διηπειρωτικές πτήσεις.

Η διάκριση «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης» των World Travel Awards έρχεται αμέσως μετά την ανάδειξη της Lufthansa ως η «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία στη Μέση Ανατολή», βραβείο που της απονεμήθηκε πρόσφατα, στα Business Traveller Middle East Awards 2013 στο Ντουμπάι, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού έλαβε τιμητική διάκριση και ως η «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Δυτικής Ευρώπης» και η «Καλύτερη Υπερατλαντική Αεροπορική Εταιρία», στα World Airline Awards στο Παρίσι.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr