Η Etihad Airways «ξεσήκωσε» τα βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης των Skytrax World Airline Awards καθώς κέρδισε και τα τρία βραβεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απονεμήθηκαν το πολυπόθητο βραβείο για την «Καλύτερη Πρώτη Θέση» για τέταρτη συνεχή χρονιά καθώς και τα κορυφαία βραβεία για «Καλύτερες Θέσεις Πρώτης Θέσης» και «Καλύτερο Catering Πρώτης Θέσης».Η Etihad Airways «ξεσήκωσε» τα βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης των Skytrax World Airline Awards καθώς κέρδισε και τα τρία βραβεία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απονεμήθηκαν το πολυπόθητο βραβείο για την «Καλύτερη Πρώτη Θέση» για τέταρτη συνεχή χρονιά καθώς και τα κορυφαία βραβεία για «Καλύτερες Θέσεις Πρώτης Θέσης» και «Καλύτερο Catering Πρώτης Θέσης».


Η ψηφοφορία για τα βραβεία γίνεται από επιβάτες από περισσότερες από 160 χώρες. Η τελετή βράβευσης Skytrax World Airline Awards πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Paris Air Show.

Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας σε κάθε κατηγορία για την Πρώτη Θέση αποτελεί ένα μεγάλο κατόρθωμα και αναδεικνύει την ηγετική μας πρόταση για κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Σε μόλις 10 χρόνια λειτουργίας, η Etihad Airways έχει αναδειχθεί με ραγδαίους ρυθμούς στις κατατάξεις των Skytrax World Airline Awards καθώς επενδύουμε διαρκώς σε καινοτόμα, νέα προϊόντα και ιδέες υπηρεσιών. Αποτελεί πεποίθησή μας πως η φιλοξενία -σε παγκόσμιο επίπεδο- δεν θα πρέπει να περιορίζεται στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια και έτσι εξελίσσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία φέρνοντας την καλύτερη φιλοξενία σε κάθε σημείο του δρομολογίου».

Ο κ. Baumgartner συνέχισε: «Τα βραβεία Skytrax World Airline Awards αντιπροσωπεύουν ένα παγκόσμιο δείκτη αρίστευσης των αεροπορικών εταιρειών αφού έρχονται κατευθείαν από την πηγή δηλαδή τον επιβάτη. Η αναγνώριση και επιβράβευση από τους επιβάτες μας ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο είναι μία επιβεβαίωση της αξίας της μοναδικής φιλοσοφίας και καινοτομίας της Etihad Airways».

Η Etihad Airways συνεχίζει να κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση για την προσφορά υπηρεσιών εστιατορίου πέντε αστέρων στις θέσεις Diamond First Class με προσωπικούς σεφ εν ώρα πτήσης που χρησιμοποιούν φρέσκα προϊόντα οργανικής παραγωγής. Τα αυγά και το μέλι έρχονται απευθείας από τις τοπικές Βιολογικές Φάρμες του Άμπου Ντάμπι για να προετοιμάσουν εδέσματα που βασίζονται στο προσωπικό γούστο και στην προτίμηση των επιβατών.

Οι Food & Beverage Managers ολοκληρώνουν την ομάδα των εκπαιδευμένων σεφ της Diamond First Class καθώς αναλαμβάνουν την άρτια και εμπνευσμένη εξυπηρέτηση της διακεκριμένης θέσης Pearl Business. Οι Diamond First Class σεφ και οι Food & Beverage Managers επιλέγονται από κορυφαία σε κατάταξη ξενοδοχεία και εστιατόρια παγκοσμίως, υποστηρίζοντας την φιλοσοφία της αεροπορικής εταιρείας για εμπνευσμένη εξυπηρέτηση.

Ο Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, σχολίασε: «Πρόκειται για ένα ακόμη φανταστικό χρόνο επιτευγμάτων για την Etihad Airways στα βραβεία Skytrax 2013 World Airline Awards που με την διάκριση σε όλα τα βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης αποδεικνύει πως είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε αυτό τον τομέα κορυφαίων υπηρεσιών. Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν την επιλογή των επιβατών από όλο τον κόσμο που επέλεξαν την Etihad Airways ως την Καλύτερη Αεροπορική όλου του Κόσμου για την Πρώτη Θέση».

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr