Η Etihad Airways και η Garuda Indonesia ανακοίνωσαν νέους προορισμούς κοινού κωδικού στην Ινδονησία, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στη Σιγκαπούρη και στην Αυστραλία. Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει τοποθετήσει τον κωδικό του ΕΥ στις πτήσεις της Garuda Indonesia μεταξύ Τζακάρτα και Σιγκαπούρης, Ντενπασάρ Μπαλί, Μανάντο, Σουραμπάγια, Μπαλικπαπάν, και Μακασάρ και μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Άμστερνταμ. Η Garuda Indonesia τοποθέτησε τον κωδικό της, GA, στις πτήσεις της Etihad Airways σε πέντε (5) νέες πόλεις του δικτύου – Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Μπαχρέιν και Βρυξέλλες – αυξάνοντας τον αριθμό των προορισμών κοινού κωδικού σε δέκα (10)Η Etihad Airways και η Garuda Indonesia ανακοίνωσαν νέους προορισμούς κοινού κωδικού στην Ινδονησία, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στη Σιγκαπούρη και στην Αυστραλία. Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει τοποθετήσει τον κωδικό του ΕΥ στις πτήσεις της Garuda Indonesia μεταξύ Τζακάρτα και Σιγκαπούρης, Ντενπασάρ Μπαλί, Μανάντο, Σουραμπάγια, Μπαλικπαπάν, και Μακασάρ και μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Άμστερνταμ. Η Garuda Indonesia τοποθέτησε τον κωδικό της, GA, στις πτήσεις της Etihad Airways σε πέντε (5) νέες πόλεις του δικτύου – Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Μπαχρέιν και Βρυξέλλες – αυξάνοντας τον αριθμό των προορισμών κοινού κωδικού σε δέκα (10).

Οι επιβάτες της Etihad Airways και της Garuda Indonesia θα επωφεληθούν από τις 21 Ιουνίου και μετά όταν η Garuda Indonesia θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων μεταξύ της Τζακάρτα και του Άμπου Ντάμπι και στη συνέχεια στο Άμστερνταμ, από τέσσερις (4) σε έξι (6) εβδομαδιαίως. Ο αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων μεταξύ των πρωτευουσών της Ινδονησίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα ανέρχεται πλέον σε δεκατρείς (13).

Μία ακόμη σημαντική κίνηση από την Etihad Airways είναι πως από τις 21 Ιουνίου θα επαναπρογραμματίσει την ώρα των πτήσεων μεταξύ Τζακάρτα και Άμπου Ντάμπι ώστε να προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση από και προς ακόμα περισσότερους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής. Στους προορισμούς αυτούς συγκαταλέγονται οι εξής πόλεις: Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Λάρνακα στη Νότια Ευρώπη, Αμάν, Μπάσρα, Ερμπίλ και Κουβέιτ στη Μέση Ανατολή, Αστάνα, Αλμάτι, Μόσχα και Μινσκ στην Ανατολική Ευρώπη, Ναϊρόμπι και Γιοχάνεσμπουργκ στην Αφρική και Σάο Πάολο, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη JFK, Σικάγο και Τορόντο στην Αμερικανική ήπειρο.

Επιπλέον, τον Ιούνιο η Garuda Indonesia θα ξεκινήσει πτήσεις μεταξύ της Τζακάρτα και του Περθ στην Αυστραλία, που θα λειτουργούν με τον κωδικό ΕΥ. Τα δρομολόγια θα συνδέονται με υπηρεσίες από και προς το Άμπου Ντάμπι, παρέχοντας πρόσβαση στους πελάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη και επιπλέον στη Δυτική Αυστραλία.

Ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Η συνεργασία μεταξύ της Etihad Airways και της Garuda Indonesia συνεχίζει να αναπτύσσεται σε ένα αμοιβαίως ωφέλιμο περιβάλλον, με την προσθήκη νέων προορισμών, βελτιώνοντας τη σύνδεση και προσφέροντας νέα οφέλη στους επιβάτες. Ο χρόνος σύνδεσης σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς έχει μειωθεί σε λιγότερες από τρεις ώρες. Ακόμη, προσφέρουμε το ταχύτερο δρομολόγιο από τη Τζακάρτα σε αγαπημένους προορισμούς όπως το Μάντσεστερ, η Γενεύη και οι Βρυξέλλες».

Ο κ. Hogan τόνισε τη σημασία της στρατηγικής των τεσσάρων νέων προορισμών κοινού κωδικού στην Ινδονησία. «Τα νέα σημεία του τοπικού δικτύου μας, δίνουν πρωτοφανή πρόσβαση σε περισσότερους από έξι (6) εκατ. ταξιδιώτες από την Ινδονησία και παρέχουν ευκαιρίες για πιο στενούς εμπορικούς δεσμούς στους κλάδους των βιομηχανιών λαδιού, αερίου και μεταλλευμάτων της περιοχής. Ο κοινός κωδικός με την Garuda Indonesia στο Περθ αποτελεί φυσική συνέχεια της επέκτασής μας στην Αυστραλία. Θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της Etihad Airways στη Δυτική Αυστραλία και θα ανοίξει το δρόμο ώστε να εισέλθει στα επόμενα δύο (2) με τρία (3) χρόνια η αεροπορική εταιρεία στην αγορά» συμπλήρωσε ο κ. Hogan.

H Garuda Indonesia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ινδονησίας και full-service αεροπορική εταιρεία, εξυπηρετεί 32 τοπικούς και 18 διεθνής προορισμούς. Οι κύριοι κόμβοι της αεροπορικής στην Ινδονησία βρίσκονται στη Τζακάρτα, στο Ντεπανσάρ και στο Μακασάρ. Από το 2009 η Garuda διαθέτει το τεσσάρων αστέρων SkyTrax status, και έχει κερδίσει τα εξής βραβεία: «Περισσότερο Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία» (2010), «Καλύτερη Τοπική Αεροπορική» στην Ασία και «Καλύτερη Τοπική Αεροπορική Εταιρεία Παγκοσμίως». Επιπλέον, το Κέντρο Αεροπορίας της Ασίας ονόμασε την Garuda ως την «Ανατρεπτική Αεροπορική της Χρονιάς». Τον Ιούλιο τον 2012 η Garuda Indonesia ψηφίσθηκε από την αυστραλιανή ανεξάρτητη έρευνα Roy Morgan ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία ΔιεθνώςΟ Emirsyah Satar, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Garuda Indonesia, καλωσόρισε την επέκταση δικτύου της συμφωνίας κοινού κωδικού μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών για νέους προορισμούς σε Ινδονησία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Σιγκαπούρη και Αυστραλία. «Αυτή η συμφωνία κοινού κωδικού, που υπογράφηκε τον Οκτώβριο 2012, έχει συμβάλλει σημαντικά στις ανάγκες και στον βαθμό ικανοποίησης των επιβατών μας καθώς συνδέει άμεσα και με ιδιαίτερη ευκολία τη Τζακάρτα με τον κόσμο» σχολίασε ο κ. Satar. «Η συμφωνία κοινού κωδικού με την Etihad Airways αποτελεί μέρος της διαρκούς προσπάθειάς μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας, παρέχοντας στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση από την Ινδονησία σε περισσότερες από 80 πόλεις σε 50 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Etihad Airways. Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Quantum Leap 2011 – 2015» και συγκεκριμένα σε ότι αφορά την επέκταση δικτύου καθώς και το «άνοιγμα» νέων προορισμών μέσω δικών μας πόρων, η Garuda Indonesia θα προσθέσει περισσότερους προορισμούς στο δίκτυό της μέσω της συμφωνίας κοινού κωδικού και της συμμαχίας» πρόσθεσε ο κ. Satar.

Μέλη του Etihad Guest, του Προγράμματος Επιβράβευσης Επιβατών της Etihad Airways και του Προγράμματος Τακτικών Επιβατών της Garuda Indonesia θα κερδίσουν μίλια σε όλες τις υπηρεσίες κοινού κωδικού που θα λειτουργούν από κάθε μία εκ των δύο (2) αεροπορικών εταιρειών. Μέσω των δύο αυτών προγραμμάτων θα υπάρξουν αμοιβαία και άμεσα οφέλη για όλο το δίκτυο των αεροπορικών εταιρειών. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες της Etihad Airways θα μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών κοινού κωδικού της Garuda Indonesia και το αντίστοιχο θα ισχύει για τα μέλη του Προγράμματος Τακτικών Επιβατών της Garuda. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αμοιβαία οφέλη των προγραμμάτων.

Οι επιβάτες της Executive θέσης της Garuda Indonesia θα μπορούν να επισκέπτονται το Business Lounge της Etihad Airways στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, ενώ τα μέλη του Πλατινένιου Προγράμματος Τακτικών Επιβατών της Garuda Indonesia που ταξιδεύουν σε οικονομική θέση, όταν αναχωρούν από το Άμπου Ντάμπι με οποιαδήποτε από τις δύο εταιρίες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το lounge Αλ Ντάμπι ενόσω περιμένουν την ανταπόκρισή τους στο Άμπου Ντάμπι.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr