Η AIR FRANCE από τις 6 Φεβρουαρίου 2013 χρεώνει τις αποσκευές στην οικονομική θέση σε συγκεκριμένους ναύλους (mini fares) για συγκεκριμένους ευρωπαικούς προορισμούς (από την Αθήνα για Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία).Επίσης η KLM από 22 Απριλίου 2013 θα χρεώνει τις αποσκευές στην οικονομική θέση για κάποια δρομολόγια και για συγκεκριμένους χαμηλούς ναύλους.Αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε με Air France ή KLM, ενημερωθείτε για τις έξτρα χρεώσεις που επιβάλλουν στη μεταφορά αποσκευών, σε ορισμένα δρομολόγια.

Από τις 6 Φεβρουαρίου, η AIR FRANCE χρεώνει τις αποσκευές στην οικονομική θέση σε συγκεκριμένους ναύλους (mini fares) για συγκεκριμένους ευρωπαικούς προορισμούς: από την Αθήνα για Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.

Η χρέωση της μίας αποσκευής (23 κιλά maximum και διαστάσεις μήκος x πλάτος x ύψος 158 cm ή 62 inch) επιβαρύνεται με €30 αν πληρώσετε στο αεροδρόμιο και με €15 αν η πληρωμή γίνει από το internet. Οι ναύλοι αυτοί δεν επιτρέπουν την συγκέντρωση μιλίων αν έχετε κάρτα συχνού ταξιδιώτη με την AIR FRANCE.

Επίσης η KLM από 22 Απριλίου 2013 θα χρεώνει τις αποσκευές στην οικονομική θέση για κάποια δρομολόγια και για συγκεκριμένους χαμηλούς ναύλους.

Εξαιρούνται τα ναυτικά εισιτήρια και τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από κατόχους κάρτας μιλίων (από κατηγορία Flying Blue Ivory και άνω). Οι χρεώσεις είναι ίδιες με αυτές της AIR FRANCE και με τα ίδια χαρακτηριστικά - κιλά και διαστάσεις (€30 αν πληρώσετε στο αεροδρόμιο και €15 αν η πληρωμή γίνει από το internet).

Σας θυμίζουμε επίσης ότι το επιτρεπόμενο βάρος της χειραποσκευής (hand luggage με διαστάσεις 55cm x 25cm x 35cm) εντός της καμπίνας και για τις δύο εταιρείες είναι maximum 12 κιλά.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Πηγή: ΚYVERNITIS TRAVEL

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr