virgin-plane1Παραλαβή 16 καινούργιων 787 Dreamliner, αύξηση του στόλος των Αirbus A330 σε 10 και δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Wi Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης αναμένονται μέσα στο 2013 από την Virgin Atlantic. Η Virgin Atlantic Airways, ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο και η δεύτερη μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη χρονιά που πέρασε, καθιέρωσε αρκετές νέες υπηρεσίες.

• Τον Αύγουστο του 2011 έδωσε τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων, μέσω των συστημάτων διανομής, που περιέχουν πτήσεις VS/ A3. Η συνεργασία αφορά από/προς Αθήνα στους προορισμούς NYC, SFO, MIA, LAX, BOS, JNB.
• Το Μάιο του 2012 ανακοίνωσε την έναρξη των απευθείας πτήσεων της από London Heathrow προς Κανκούν και εποχιακά έως τα τέλη Οκτωβρίου 2012 στο Βανκούβερ.
• Εγκαινίασε την πτήση της από London Heathrow προς Accra και Βομβάη- κυρίως ναυτιλιακοί προορισμοί.
• Αναίνωσε τέταρτη καθημερινή πτήση μεταξύ Heathrow του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης John F. Kennedy. 

Η νέα πρόσθετη πτήση Μάντσεστερ - Αμπερντίν, η οποία εκτελείται από τις 28 Οκτωβρίου 2012 συμπληρώνει το υφιστάμενο πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας μεταξύ των δύο πόλεων, επιτρέποντας στην Virgin Atlantic να αξιοποιήσει τις ισχυρές επιδόσεις της στο σημαντικό αυτό δρομολόγιο.
• Από 31 Μαρτίου του 2013 ανακοινώνει την έναρξη πτήσεων εσωτερικού από Λονδίνο προς Μάντσεστερ, Εδιμβούργο και Αμπερντίν, σηματοδοτώντας την αρχή για ένα νέο δίκτυο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με airbus A319s.
• Από 1ης Νοεμβρίου 2012 επιτρέπει preseating μέσω των συστημάτων διανομής.
• Από 1ης Δεκεμβρίου 2012 ανακοίνωσε την αποδοχή πιστωτικών καρτών (Master, Visa, Amex).

Επίσης, το επίσημο travel trade web site της vsflyinghub.com, ένα πραγματικά πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του ταξιδιωτικού πράκτορα δίνει τη δυνατότητα για web check-in και προκάθησης, για ταξίδι που πραγματοποιείται εντός του 24ώρου, πληροφορίες για τη χρέωση σε περίπτωση υπέρβαρου, καθώς και πληρωμή on line της extra αποσκευής. Αυτές είναι μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρονται, από την επίσημη ιστοσελίδα της Virgin, όπως και η αυτόματη συμμετοχή των ταξιδιωτικών πρακτόρων σε διαγωνισμούς με κλήρωση ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς της εταιρείας.

Τα μελλοντικά σχέδια της Virgin Atlantic περιλαμβάνουν:
• Από τις αρχές του 2013, παραλαβή 16 καινούργιων 787 Dreamliner
• Μέσα στον επόμενο χρόνο, αυξάνεται ο στόλος των Αirbus A330 σε 10. Έτσι, ο νέος στόλος της Virgin Atlantic θα αποτελείται από 737, 787, Airbus 330, Airbus 319 και πλήρως ανακαινισμένα 747.

Με την παραλαβή των νέων αεροσκαφών θα επιτρέπεται η χρήση προσωπικών USB, τόσο στην οικονομική, όσο και στην Upper Class, δίνοντας τη δυνατότητα προβολής αρχείων και ταινιών κατά την διάρκεια της πτήσης Τέλος, από τις αρχές του 2013, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Wi Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr