Η Turkish Airlines ένωσε τις δυνάμεις της με έναν αυξανόμενο αριθμό διεθνών μεταφορέων, ως μέλος της ένωσης ALTA. Η THY έγινε πρόσφατα ο νεότερος διεθνής αερομεταφορέας που εισήλθε στις τάξεις της ένωσης ALTA (Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής) ως μέλος της. Η συνεργασία με την ALTA, κατοχυρώνει της δέσμευση της Turkish Airlines για την επέκταση της παρουσίας της στη Λατινική Αμερική και την περιοχή της Καραϊβικής.Το παγκόσμιο, εκτεταμένο δίκτυο της Turkish Airlines παρέχει το προνόμιο στους επιβάτες της, να ανακαλύψουν νέους προορισμούς και όμορφες πόλεις, σε όλο τον κόσμο με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της εταιρείας και με σεβασμό πάντα στις ανάγκες τους. Για ακόμα μία φορά, η THY επεκτείνει το δίκτυο της, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να επισκεφτούν νέα ενδιαφέροντα μέρη στην Ασία, ενώ παράλληλα προχωράει με νέες συνεργασίες, επεκτείνοντας την παρουσία της στη Λατινική Αμερική και την περιοχή της Καραϊβικής.

Μετά και τις πτήσεις της, προς την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Baku αλλά και την πόλη Nakhichevan, η Turkish Airlines θα πρσθέσει από τις 31 Ιουλίου, 2012, τον τρίτο κατά σειρά προορισμό της στη χώρα, την πόλη Gence (μέσω Nakhichevan). Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται και στις δύο κατευθύνσεις, τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.
Παράλληλα, η Turkish Airlines ένωσε τις δυνάμεις της με έναν αυξανόμενο αριθμό διεθνών μεταφορέων, ως μέλος της ένωσης ALTA. Η THY έγινε πρόσφατα ο νεότερος διεθνής αερομεταφορέας που εισήλθε στις τάξεις της ένωσης ALTA (Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής) ως μέλος της. Η συνεργασία με την ALTA, κατοχυρώνει της δέσμευση της Turkish Airlines για την επέκταση της παρουσίας της στη Λατινική Αμερική και την περιοχή της Καραϊβικής.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ALTA, Alex de Gunten, δήλωσε σχετικά με την συνεργασία: «Η Λατινική Αμερική και η περιοχή της Καραϊβικής συνδεόνται πλέον όλο και περισσότερο με τον υπόλοιπο κόσμο, έχοντας μια σημαντική προοπτική ανάπτυξης. Είμαστε ευτυχείς που η Turkish Airlines πραγματοποίησε το σημαντικό βήμα ένταξής της στην ένωσή μας, για να αποτελέσει έναν δυναμικό παίκτη εντός της κοινότητας των αεροπορικών εταιρειών που δρατηριοποιούνται στην περιοχή.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil ανέφερε σχετικά: «Η Turkish Airlines αντιλαμβάνεται την δυναμική και την ευκαιρία που αντιπροσωπεύουν οι αγορές της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής για τους διεθνείς αερομεταφορείς. Η ένταξή μας στην ALTA, αποτελεί στρατηγικό βήμα για την διασφάλιση της συμμετοχής μας στο περιβάλλον των αερομεταφορών της περιοχής και την εμπλοκή μας στον πνεύμα των αποτελεσματικότερων και ασφαλέστερων λειτουργιών, που η ALTA αντπροσωπεύει για λογαριασμό της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.»

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr