hainan airlinesΗ HAINAN AIRLINES (HU) ανακοίνωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι από σήμερα, 1η Ιουνίου 2012, εντάσσει την Ελλάδα και την Κύπρο στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπευσης της Discover The World Marketing, που χειρίζεται τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της εταιρίας.

Η HAINAN AIRLINES είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των αερομεταφορών και τιμήθηκε με το βραβείο SKYTRAX-5 Stars. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί στις 2 Μαΐου, 1993. Εκτελεί πάνω από 500 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, ενώνοντας την Ευρώπη με την Ασία, την Αμερική και την Αφρική με διεθνείς τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις από το Πεκίνο στο Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες, Σιάτλ, Λουάντα (μέσω Ντουμπάι), Krasnoyarsk, Νοβοσιμπίρσκ, Ιρκούτσκ και την Αγία Πετρούπολη. Πεκίνο, Xi'an προς Χονγκ Κονγκ, Dalian, Ningbo, Guangzhou και Χαϊκού προς Ταϊπέι.
Ο στόλος της αποτελείται κυρίως από Boeing 737,767 και Airbus A330 και Α340.
Η HAINAN AIRLINES (HU) συμμετέχει ήδη στο BSP Ελλάδας και Κύπρου.
Τα δρομολόγια και οι τιμές βρίσκονται σε όλα τα συστήματα κρατήσεων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr