Ευχάριστες ειδήσεις από τη Singapore Airlines!H Singapore Airlines γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και μας εκπλήσσει ευχάριστα, επαναφέροντας τις απευθείας πτήσεις προς Σιγκαπούρη!Από τα πλέον ευχάριστα και σημαντικά νέα των τελευταίων μηνών, είναι η απόφαση της πολυβραβευμένης αεροπορικής εταιρίας να επαναφέρει την απευθείας σύνδεση Αθήνας με τη Σιγκαπούρη, δίχως ενδιάμεσο σταθμό – που μέχρι στιγμής γινόταν μέσω Κωνσταντινούπολης- με δύο εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από 26 Μαρτίου 2012.


Έτσι, θα είναι η μοναδική εταιρία που θα μας συνδέει απευθείας με τη μεγαλοπρεπή μητρόπολη της Ασίας, ενώ θα συνδέει περαιτέρω με όλη την Ασία, την Αυστραλία, την Ωκεανία και τη Νέα Ζηλανδία, προσφέροντας ένα ευρύτατο δίκτυο δρομολογίων, και κυρίως, τις πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες της στο Ελληνικό κοινό.

Οι απευθείας πτήσεις από Αθήνα ξεκινούν στις 26 Μαρτίου 2012, και θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, με αναχώρηση στις 13.15. Από τις 20 Ιουνίου η αεροπορική εταιρία θα προσθέσει μια 3η πτήση εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη.

Η επαναφορά των απευθείας πτήσεων από την Αθήνα σηματοδοτεί την επέτειο των 40 ετών παρουσίας της Singapore Airlines στην Ελλάδα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr