Η Turkish Airlines, μαζί με την Panasonic Avionics Corporation, προσθέσανε υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Wi-Fi, παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες παρεχόμενες υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων στις υπερατλαντικές πτήσεις της ΤΗΥ, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ψυχαγωγίας PLANETΗ Turkish Airlines, μαζί με την Panasonic Avionics Corporation, προσθέσανε υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, Wi-Fi, παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες παρεχόμενες υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων στις υπερατλαντικές πτήσεις της ΤΗΥ, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα ψυχαγωγίας PLANET.

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση υψηλής ταχύτητας και απεριόριστο ίντερνετ μέσω φορητών υπολογιστών, smartphones ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής που συνδέεται μέσω του ασύρματου τοπικού δικτύου WLAN. Οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο Virtual Private Network της εταιρείας τους (VPN). Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα παρέχεται αρχικά δωρεάν ως προσφορά γνωριμίας από την ΤΗΥ.

Μετά την περίοδο αυτή, οι επιβάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω ενός κωδικού πρόσβασης, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας κατά την διάρκεια της πτήσης, μέσω των διαδικτυακών σελίδων του φορέα παροχής υπηρεσιών. Μαζί με τη νέα, υψηλής ταχύτητας, υπηρεσία ίντερνετ, οι οθόνες που βρίσκονται στο πίσω μέρος των καθισμάτων θα συνεχίσουν να παρέχουν στους επιβάτες απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, τα τελευταία νέα, καθώς και online υπηρεσίες που σχετίζονται με το πρόγραμμα Miles&Smiles της Turkish Airlines και πρόσβαση στις συνδέσεις εξυπηρέτησης πελατών.

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2011, η Turkish Airlines έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρία που πρόσφερε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση προγραμμάτων στις εμπορικές, υπερατλαντικές της πτήσεις, με την εισαγωγή του αεροσκάφους της Boeing 777-300ER.

Το σύστημα PLANET GCS που είναι τώρα ενεργό στο αεροσκάφος B777-300ER σχεδιάζεται να επεκταθεί το συντομότερο δυνατό και στα 11 επιπλέον αεροσκάφη Boeing 777-300ER καθώς και στα 10 Airbus 330-300 του στόλου της THY.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr