Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Παρίσι και την THY εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Dr. Temel Kotil, ο οποίος παρέλαβε τα τρία βραβεία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Skytrax, κ. Edward Plaisted.

Η ανοδική πορεία της Turkish Airlines συνεχίζεται και μάλιστα με το σημαντικότερο βραβείο. Αυτό που της δίνει ο κόσμος. Η THY με τη συστηματική δουλειά, με τη συνεχή βελτίωση και έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλύτερο για τους επιβάτες της κατάφερε μέσα σε ένα μόλις χρόνο από καλύτερη εταιρία της Νότιας Ευρώπης το 2010, να γίνει η καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης το 2011.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του 2011, η Turkish Airlines κατέλαβε την πρώτη θέση σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα βραβεία Skytrax, του κορυφαίου οργανισμού – διεθνώς αναγνωρισμένου – ο οποίος έχει άμεση σχέση με τα αεροπορικά ταξίδια στον 21ο αιώνα με μοναδική τεχνογνωσία στην παγκόσμια βιομηχανία αεροπορικών εταιριών και αεροδρομίων.

Η Turkish Airlines κέρδισε εκτός από το βραβείο «Best Airline Europe», την πρώτη θέση στις κατηγορίες: «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe» στα World Airline Awards.

Η Turkish Airlines κέρδισε εκτός από το βραβείο «Best Airline Europe», την πρώτη θέση στις κατηγορίες: «Best Premium Economy Seats» για τα καθίσματα της κατηγορίας Comfort, και «Best Airline Southern Europe» στα World Airline Awards.

Η έρευνα διήρκεσε 10 μήνες και συμμετείχαν 18,8 εκατομμύρια πελάτες αεροπορικών εταιριών από 100 διαφορετικές εθνικότητες. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Παρίσι και την THY εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Dr. Temel Kotil, ο οποίος παρέλαβε τα τρία βραβεία από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Skytrax, κ. Edward Plaisted.

Η Turkish Airlines, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, έλαβε και άλλα βραβεία από την Skytrax, γνωστή και ως «Passengers Choice Awards», τα οποία την εδραιώνουν ακόμα πιο ψηλά στον παγκόσμιο αεροπορικό χάρτη.

Θυμίζουμε επίσης πως και πέρυσι η THY σύμφωνα με τα αποτελέσματα αξιολόγησης Skytrax εκτός από Best Airline in Southern Europe είχε βραβευθεί και για την καλύτερη ποιότητα Catering στην οικονομική θέση, με την εν πτήση υπηρεσία που προσφέρει η Turkish Do & Co.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr