Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται την Άνοιξη με πλούσια χρώματα και σχέδια, εκλεκτούς καφέδες και αμέτρητες λιχουδιές, αποτελώντας τον ιδανικό γευστικό προορισμό και για το Πάσχα! Η ανανεωμένη γκάμα εποχιακών ειδών και οι specialty grade limited καφέδες θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη σας προσκαλούν να ανακαλύψετε όλα τα εποχιακά προϊόντα, ιδανικά για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα.

image00002.jpgΣε όλα τα καταστήματα αλλά και στο e-shop θα βρείτε από αρωματικούς καφέδες, σοκολατένια αυγουλάκια και πασχαλινές φιγούρες, λαχταριστά τσουρέκια μέχρι και νέες ανοιξιάτικες κούπες για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ροφήματα. Ακόμα, το φετινό Πάσχα στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα βρείτε πανέμορφες επιλογές λαμπάδων από Το Χαμόγελο του Παιδιού και το Make A Wish. Τα έσοδα της ενέργειας θα δοθούν στους οργανισμούς ενισχύοντας έτσι το σπουδαίο έργο τους.

Επιπλέον, κάνοντας έναν ανοιξιάτικο περίπατο στο κέντρο της Αθήνα, θα συναντήσετε το Brew Bar του flagship store της Ομόνοιας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εκλεκτούς καφέδες που είναι βαθμολογημένοι ως specialty grade, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Η ομάδα των Καφεκοπτείων Λουμίδη με το κατάλληλο καβούρδισμα, την προσεγμένη άλεση και την σωστή παρασκευή αναδεικνύει τα γευστικά χαρακτηριστικά των κόκκων καφέ εξαιρετικής ποιότητας, προσφέροντάς σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης. Για εκείνους που δεν μπορούν να επισκεφτούν τα καφεκοπτεία, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς freshly roasted coffee beans σε σακουλάκια των 250γρ, μέσω του www.kl.gr.

Εάν τώρα ετοιμάζεστε για ταξίδι, το νέο POP UP STORE των Καφεκοπτείων Λουμίδη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές από εποχιακά -και όχι μόνο- προϊόντα για του συγγενείς και φίλους, που ζουν στο εξωτερικό και σίγουρα τους έχει λείψει ένας καλός ποιοτικός καφές αλλά και όλα τα λαχταριστά συνοδευτικά που θυμίζουν Ελλάδα.

image00013 ΝΣχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.
Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Εκλεκτούς καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Χαλκίδα, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», δίκτυο Χονδρικής Πώλησης και e-shop.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr