30eΠρωτότυπα και εντυπωσιακά, τα νέα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στεφάνια της συλλογής Elli's creations κέντρισαν το ενδιαφέρον μας για την λεπτομέρεια και την μοναδικότητά τους. Σίγουρα, θα αποτελέσουν μια πολύ καλή πρόταση για δώρα σε φίλους και συγγενείς. Συναντήσαμε τη δημιουργό των υπέροχων στεφανιών και γουριών, Έλλη, και της ζητήσαμε να μας δώσει τις δικές της προτάσεις για διακόσμηση, αλλά και για όσους επιλέγουν να τελέσουν γάμο ή βάπτιση μέσα στην εορταστική σεζόν. Πριν τις αγορές σας, διαβάστε προσεκτικά τις προτάσεις της... Γιατί... αξίζει να διαφέρετε...

Έχετε κάτι καινούριο να προτείνετε ως τάση για τις γιορτές; για τα γιορτινά γούρια; Ποιά χρώματα κυριαρχούν και ποιά υλικά;

22eElli:  Τα φετινά γούρια θα είναι πολύ εντυπωσιακά... με μεταλλικά στοιχεία, χοντρά-στριφτά κορδόνια,φούντες,χάντρες ξύλινες και μεταλλικές.Δεν θα λείψουν και τα φυσικά υλικά όπως το φίλντισι σε συνδυασμό με κανέλλες που θα είναι η πιο οικονομική πρόταση! Τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν είναι το μπέζ-χρυσό,το λαδί και το κόκκινο που είναι τα κλασικά γιορτινά χρώματα.Ωστόσο,φέτος θα τολμήσω να χρησιμοποιήσω και πιο πρωτότυπα χρώματα όπως το μαύρο και το πετρόλ,που σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχεία είναι υπέροχα!!!

Πώς βλέπετε την απήχηση ως τώρα; Σε τι τιμές κυμαίνονται;

Elli: Αν και είναι νωρίς ακόμα και ο κόσμος δεν έχει μπεί στο κλίμα των Χριστουγέννων, υπάρχει ενδιαφέρον και θέλω να πιστεύω πως το αγοραστικό κοινό θα εκτιμήσει το χειροποίητο προιόν και θα σταματήσει να απευθύνεται στα έτοιμα και βιομηχανοποιημένα προιόντα που δεν είναι Ελληνικά. Οι τιμές θεωρώ πως είναι αρκετά προσιτές, τόσο στα γούρια όσο και στα στεφάνια, τα οποία αποτελούν ξεχωριστά κομμάτια, ιδανικά για δώρα που μπορούν να στολίζουν τα σπίτια και για τα επόμενα χρόνια! Τα πιο οικονομικά στεφάνια είναι στα €22 και φτάνουν έως €30, που είναι τα ξύλινα!!!

Στο χώρο του γάμου, τι θα προτείνατε ως χρώμα/ τάση για τη σεζόν;

Elli:  Μπορεί όλοι να έχουμε συνδυάσει το γάμο με το καλοκαίρι (θάλασσα, κοχύλια, αστερίες κ.α) επειδή οι περισσότεροι γάμοι γίνονται τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους και οι χειμερινοί γάμοι!!! Είναι η νέα τάση στη μόδα θα έλεγα και βέβαια η κατάλληλη εποχή για υπερβολές και πολυτέλεια.... από το νυφικό μέχρι το στολισμό!!!

Βλέπουμε πολλές μοντέρνες δημιουργίες, που διαφέρουν από τις συνηθισμένες γαμήλιες μπομπονιέρες. Συγκριτικά, τα μοντέρνα ζευγάρια προτιμούν τα παραδοσιακά σχέδια ή θέλουν κάτι μοντέρνο;

img 8793 resizeElli:  Ένα γάμο στην καρδιά του χειμώνα θα τον χαρακτήριζα πιο ζεστό και γιορτινό. Και φυσικά έχουμε την άνεση να τον κάνουμε πιο glamorous αφού τα χρώματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι μεταλλικά-γυαλιστερά, ψυχρά σε συνδυασμό με παστέλ και βέβαια πιο βαριά υφάσματα όπως το βελούδο, ταφτάς, δαντέλα και το σκληρό σατέν!!! Τα χρώματα που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στον στολισμό, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, νυφικό κ.α. είναι το λευκό ή το χρώμα του πάγου σε συνδυασμό με το ασημί, το γκρί αρζάν με μεταλλικά παστέλ όπως το ρoζ και σιέλ και το βιολετί για τους πιο τολμηρούς! Βέβαια,από την γκάμα χρωμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει το χρυσό με το κόκκινο για όσους παντρεύονται τα Χριστούγεννα ή του Αγ.Βαλεντίνου!!! Αυτά για όσους προτιμούν τους πιο πολυτελείς γάμους μιας και το αποτέλεσμα αυτών των συνδυασμών είναι εξαιρετικό και ιδιαίτερο.... Επίσης, δεν θα παραλείψουμε τα πιο ζεστά και γήινα χρώματα (καφέ, μπεζ, πράσινο, λαδί) που συνδυάζονται άψογα και τόσο αρμονικά με αποξηραμένα φρούτα, άνθη και καρπούς (κανέλες, κουκουνάρια, πορτοκάλια, ρόδια κ.α.). Και εδώ το αποτέλεσμα είναι εξίσου ωραίο αλλά πιο απλό, φυσικό και γήινο!!! Όσο για τις μπομπονιέρες ....το "Εlli's Creations" μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό αφού η γκάμα και οι ιδέες είναι πολλές και οι τιμές προσιτές!!!

Στο χώρο της βάπτισης, τι θα προτείνατε ως χρώμα/ τάση για τη σεζόν; τι περιλαμβάνει το κάθε σετ βάφτισης;

100 2210Elli:  Αν και την βάπτιση την έχουμε συνδυάσει με πολύ χρώμα και βέβαια σιέλ για τα αγόρια και ροζ για τα κορίτσια, θα πρότεινα να ξεφύγουμε απο τα καθιερωμένα.Το κίτρινο και το πράσινο είναι μια πρόταση, σε συνδυασμό με γήινα χρώματα που δένουν υπέροχα και αρμονικά. Τα σετ βάπτισης περιλαμβάνουν το κουτί,λαμπάδα,λαδοσέτ, κουτί μαρτυρικών και 50 μαρτυρικά. Οι τιμές ξεκινάνε απο 190 ευρώ και τα λαδόπανα-πετσέτες απο 50 ευρώ. Όλα είναι κατόπιν παραγγελίας και βέβαια για όλα τα σχέδια μπομπονιέρας μπορεί να σχεδιαστεί και το αντίστοιχο σετ βάπτισης.

Και τελευταίο και σημαντικότερο για τους/ τις αναγνώστες μας. Έχετε κάποιες προσφορές;

Elli:  Σε όλα τα σχέδια, μπομπονιέρες γάμου-βάπτισης σετ βάπτισης έχουν γίνει μειώσεις που αγγίζουν το 20%.

Elli's Creations, Σουλίου 40, Αγία Παρασκευή,τηλ. 6947308886

Περισσότερες δημιουργίες, πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr