Η Silvian Heach αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται γοητευτικές και δυναμικές! Η γυναίκα της Silvian Heach αγαπά το καλό γούστο και τα ποιοτικά προϊόντα συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια. Τέσσερα διαφορετικά moods δημιουργούν τη νέα συλλογή SILVIAN HEACH Fall / Winter 2017/2018, η οποία περιλαμβάνει συναρπαστικά looks για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Η Silvian Heach αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται γοητευτικές και δυναμικές! Η γυναίκα της Silvian Heach αγαπά το καλό γούστο και τα ποιοτικά προϊόντα συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια. Τέσσερα διαφορετικά moods δημιουργούν τη νέα συλλογή SILVIAN HEACH Fall / Winter 2017/2018, η οποία περιλαμβάνει συναρπαστικά looks για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Η Silvian Heach αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται γοητευτικές και δυναμικές! Η γυναίκα της Silvian Heach αγαπά το καλό γούστο και τα ποιοτικά προϊόντα συνδυασμένα με το πάθος για την προσοχή στην λεπτομέρεια.Preppy Performance: Κεντητές λεπτομέρειες, βολάν και εφαρμοστές δαντέλες εισβάλλουν στη συλλογή σε μια παλέτα μαλακών χρωμάτων στις αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και της άμμου. Τα βελούδινα ενδύματα, οι γούνες και τα παλτό αναμιγνύονται με vintage στάμπες δημιουργώντας ένα εκπληκτικό και σικάτο αποτέλεσμα.

New Grunge: Η τάση της New Grunge αποτελεί την έμπνευση για όλη την συλλογή σε μια έκρηξη του mix & match των floral prints και της πολυχρωμίας. Το "ψεύτικο ατημέλητο" είναι σίγουρα μία από τις πιο δυνατές τάσεις για την επόμενη σεζόν, ενώ από τη συλλογή δεν λείπει το στρατιωτικό ύφος σε πράσινους τόνους σε φωτεινό lurex.

Essential: Η Essential διάθεση μας ταξιδεύει στον κόσμο των 90’ς με τα βασικά της στοιχεία να είναι εμπνευσμένα από τον κόσμο του αθλητισμού της εποχής, αντιπροσωπευτικά της οποίας ήταν τα oversized παντελόνια, σαλοπέτες, μπλουζάκια, σακάκια και παλτό.

Opulence: Τα κομμάτια της σειράς Opulence, με χαρακτηριστικά animal prints και δερμάτινα, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο γεμάτο από πολυτέλεια και ρομαντισμό. Η σειρά περιέχει προτάσεις για βραδινά και κοκτέιλ φορέματα που συμπληρώνουν την ντουλάπα της γυναίκας Silvian Heach.

SH by Silvian Heach

Ευκολοφόρετη και νεανική, η SH by Silvian Heach χαρακτηρίζεται από μοντέρνα βασικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας. Έμπνευση της γραμμής αποτελεί η ενέργεια και ο ενθουσιασμός της νεότητας: μια πολύχρωμη παλέτα με ρούχα σχεδιασμένα για την καθημερινότητα ενός δραστήριου κοριτσιού που θέλει να χτίσει την προσωπική της ντουλάπα με τα απαραίτητα κομμάτια: άνετα, καθημερινά διαχρονικά και απαραίτηταΕυκολοφόρετη και νεανική, η SH by Silvian Heach χαρακτηρίζεται από μοντέρνα βασικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας. Έμπνευση της γραμμής αποτελεί η ενέργεια και ο ενθουσιασμός της νεότητας: μια πολύχρωμη παλέτα με ρούχα σχεδιασμένα για την καθημερινότητα ενός δραστήριου κοριτσιού που θέλει να χτίσει την προσωπική της ντουλάπα με τα απαραίτητα κομμάτια: άνετα, καθημερινά διαχρονικά και απαραίτητα.

Η συνεχής αναζήτηση για νέες τάσεις ιδιαίτερα εστιασμένες στην pop κουλτούρα οδηγούν στη δημιουργική ανακατεύθυνση της SH, η οποία ξεκίνησε ήδη από τη σεζόν SS17 και έχει προκαλέσει πολύ θερμές κριτικές από trendsetters, fashionistas και fashion editors σε όλο τον κόσμο.Η ανέμελη αισθητική και οι vintage αποχρώσεις, σε συνδυασμό με τα έξυπνα prints και τις κεντητές λεπτομέρειες, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα ανατρεπτικό και συνάμα εντυπωσιακό. Τα ρούχα συνδυάζονται εξαιρετικά, ενώ δεν λείπουν τα έντονα χρώματα όπως το μώβ, το πράσινο, το κόκκινο, το ροζ, τα animal prints.

Η συλλογή FW 17-18 περιλαμβάνει νεανικά ρούχα, ικανά να τραβήξουν τα βλέμματα σε κάθε περίσταση, τη στιγμή που η έντονη αίσθηση vintage προσαρμόζεται ιδανικά στις γραμμές που επιβάλλει η μόδα του σήμερα.

Esse Due Showroom Artiana: Γρηγορίου Λαμπράκη 36, Γλυφάδα, 2109616146
Κεντρικά Γραφεία: City Plaza Centre, Γραφείο 417, 85 Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα, 210 5151251

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr