Ανδρικά shorts από τη Levi's®Το καλοκαίρι έχει φτάσει και το Levi's® brand μας συστήνει για τις ηλιόλουστες, καυτές μέρες, τη μεγάλη γκάμα από τα νέα ανδρικά shorts της καλοκαιρινής συλλογής, για ένα απόλυτα χαλαρό και άνετο look. Άψογα στην εφαρμογή τους και ιδανικά για απεριόριστους στυλιστικούς συνδυασμούς, τα chino, cargo και denim shorts του Levi's® brand, είναι ανεπιτήδευτα cool και διακρίνονται για την ανθεκτικότητα, την απλότητα αλλά και την ποιότητα που χαρακτηρίζει τη συλλογή Levi's® Spring/Summer 2012. Μια πλούσια συλλογή από αυθεντικά ρούχα άνω και κάτω ένδυσης τα οποία θα απολαύσετε να φοράτε τις ζεστές ημέρες για βόλτες στην πόλη ή στην εξοχή, συντροφιά με τους φίλους σας!

Η νέα συλλογή των shorts διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα από αποχρώσεις του μπλε, μωβ, πράσινου και γκρι αλλά και σε γνώριμα & αγαπημένα Levi 's® μοτίβα όπως τα καρό και τις ρίγες. Το trend για αυτήν την εποχή είναι κυρίως τα μήκη που φτάνουν μέχρι το γόνατο και η αίσθηση ενός χαλαρού look, βγαλμένο από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Chino Shorts - Η ραφιναρισμένη αισθητική των υφασμάτινων shorts προσφέρεται για ένα ιδιαίτερο στυλιστικά look. Συνδυάστε τα ιδανικά με ένα Τ-Shirt – για τις πρωινές σας εμφανίσεις - ή με μια ζακέτα, ή σακάκι, για ένα casual cool look, το βράδυ. Διατίθενται σε απαλές αποχρώσεις, που είναι ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες – συμπεριλαμβανομένων κάποιων ουδέτερων, ξεθωριασμένων γκρι, μωβ, μπλε και πράσινων - αλλά και σε μια μεγάλη ποικιλία από καρό και ριγέ μοτίβα.

Ανδρικά shorts από τη Levi's®Cargo Shorts - Σε μια μεγάλη γκάμα από ζωντανές, έντονες αποχρώσεις, αλλά και ξεθωριασμένα φινιρίσματα, τα Levi's® Cargo Shorts προσφέρονται για ένα πραγματικά άνετο look το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Διατηρώντας ένα αυστηρό, στρατιωτικό look τα συγκεκριμένα shorts είναι διαθέσιμα σε πολλές γήινες αποχρώσεις και σε «φθαρμένα» καρό, προσφέροντας στο συγκεκριμένο στυλ μια περισσότερο μοντέρνα εκδοχή.

Denim Shorts - Αν ανήκετε στους λάτρεις του denim αλλά τα jeans σας φαίνονται υπερβολικά ζεστά για τους μήνες του καλοκαιριού, μην φοβόσαστε! Τα Denim shorts είναι το απόλυτο summer trend. Προσφέροντας απαράμιλλο στυλ και διαθέσιμα σε cool, ξεθωριασμένες αποχρώσεις, τα Levi's® denim shorts δείχνουν πάντα υπέροχα. Συνδυάστε τα με γιλέκα, ανοιχτά πουκάμισα ή T-Shirts σε έντονα χρώματα, για ένα εντυπωσιακό, καλοκαιρινό στυλ!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr