Napapijri Spring Summer CollectionNapapijri Spring Summer CollectionNapapijri Spring Summer Collection

Πηγή έμπνευσης της αντρικής, γυναικείας και παιδικής συλλογής της Napapijri για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010, αποτελεί το απίστευτο ταξίδι που ξεκίνησαν την 1η Μαρτίου του 1999 οι Bertrand Piccard και Brian Jones, με σκοπό να γυρίσουν τον κόσμο με ένα αερόστατο! Δικαίως κατέκτησαν τιμητική θέση στην ιστορία της αεροπορίας, καθώς ήταν οι πρώτοι που κατάφεραν να πετάξουν γύρω από τη Γή με αερόστατο, διανύοντας μια τόσο μεγάλη απόσταση καθώς και για τη διάρκεια αυτής της αξιομνημόνευτης πτήσης.Η Napapijri θέλοντας να κρατήσει ζωντανό το μακρύ τους ταξίδι, επιλέγει τέσσερις σημαντικούς σταθμούς για την συλλογή της:

Morocco: Η αρχή της σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας το βαμβάκι υπερισχύει του λινού, η χρωματική παλέτα είναι ουδέτερη, περιλαμβάνοντας αποχρώσεις του indigo και του μπέζ της άμμου (desert), έντονες αποχρώσεις του φωτεινού πράσινου και της ώχρας στην αντρική συλλογή και το πράσινο της Μαγαδασκάρης στη γυναικεία, προσδίδοντας ύφος και τραχύτητα στα ρούχα. Τα γραφικά είναι όλα τόνο στον τόνο.

Nepal: Με την άφθονη χρήση του λινού, τα υφάσματα τώρα γίνονται ελαφρύτερα. Τα λογότυπα και τα κεντήματα προσδίδουν μια αίσθηση έθνικ. Τα χρώματα είναι ζεστά και αμμώδη.Barbados: Αποκλειστικά αφιερωμένα στη γυναικεία συλλογή, με τα ουδέτερα χρώματα να δημιουργούν μια αίσθηση γαλήνης και τα λεπτεπίλεπτα υφάσματα να αναδύουν μια συγκρατημένη και ταυτόχρονα σαγηνευτική θηλυκότητα.

Cape Verde: Η καρδιά της καλοκαιρινής συλλογής, με τα ειδικά επεξεργασμένα υφάσματα να προσδίδουν μια αυθεντική ζωντάνια, αχώριστοι καλοκαιρινοί σύντροφοι, χαρούμενα και πλουμιστά γραφικά, φρέσκα και λαμπερά χρώματα.

Πληροφορίες: Napapijri: 210.61 98 650, www.napapijri.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr