Animal Collection Spring Summer 2014Τα Animal ιδρύθηκαν το 1987 από δύο surfers, οι οποίοι ανέπτυξαν αρχικά μια ιδιαίτερη πατέντα για τα λουράκια των ρολογιών τους, καθώς δεν ήταν ανθεκτικά μέσα στη θάλασσα λόγω της έντονης αθλητικής δραστηριότητας που απαιτεί το surf. Τα Animal έχουν εδραιωθεί ως ένα χαρακτηριστικό βρετανικό action sports lifestyle brand, διαθέτοντας μια πλούσια συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, ενώ πλαισιώνονται από μια ομάδα διάσημων riders σε κάθε άθλημα που εκπροσωπούν: Surf, BMX, free ski, skate, mountain bike και snowboard. Η νέα συλλογή Spring Summer 2014 περιέχει όλα τα trends της σεζόν, όπως τα φλοράλ, τα photographic prints, τις ρίγες και την τεχνική tie die, ενώ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μαγιό, μακριά και αέρινα φορέματα για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια και tshirts για προστασία από τον καυτό, καλοκαιρινό ήλιο. Στην Ελλάδα τα Animal αντιπροσωπεύει η ίδια ομάδα ανθρώπων που πλαισιώνει και τα brands Accessorize, Monsoon και Inglot.

WOMENSWEAR

Animal Collection Spring Summer 2014PICK ‘N’ MIX SERIES: Η σειρά Pick 'n' Mix συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με ένα ευέλικτο και δημιουργικό styling. Τα φλοράλ σχέδια αναμειγνύονται με τα χαβανέζικα παστέλ prints σε μια ολοκληρωμένη γυναικεία συλλογή που περιλαμβάνει bikini tops, boardshorts και πολλά ακόμα swimwear κομμάτια.
FLORALS: Το πιο δυνατό trend της σεζόν αποτυπώνεται σε λουλουδάτα φορέματα, μπλουζάκια και μαγιό Animal. Τα μικροσκοπικά φλοράλ prints ενισχύουν τον αυθορμητισμό των νεαρών κοριτσιών, ενώ τα prints που θυμίζουν πορσελάνη δίνουν μια αίσθηση αθωότητας έτσι όπως αποτυπώνεται στα αέρινα tops.
PHOTOGRAPHIC MANIA: Ένας φωτογραφικός παράδεισος. Το χαρακτηριστικό print των 90s επιστρέφει δυναμικά και αποτυπώνεται σε μια ποικιλία από ειδυλλιακά τοπία σε ρούχα και αξεσουάρ.

MENSWEAR

Animal Collection Spring Summer 2014KING OF THE BOARDSHORTS: Boardshorts – η επιτομή του surf style, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το DNA των Animal! Αυτό το καλοκαίρι, η ποικιλία και η διαφορετικότητα της σειράς των boarshorts είναι ιδανική για εμφανίσεις εντός κι εκτός νερού. Μεγάλα φλοράλ στοιχεία, έντονα χρώματα, ρίγες και photographic prints συνθέτουν μια συλλογή με 20 διαφορετικά στυλ και περισσότερα από 30 διαφορετικά σχέδια. Ανάμεσα στα αγαπημένα της συλλογής ξεχωρίζουν τα απαλής υφής υφάσματα τύπου σουέντ, κορδόνια και εντυπωσιακές surf φωτογραφίες από τα ταξίδια του Βρετανού Πρωταθλητή Surf Champion Alan. Για όσους προτιμούν πιο κοντό στυλ, ιδανικά είναι τα κομμάτια που αποτελούν ωδή στα ρετρό φλοράλ.

BEST OF THE VESTS: Με ρίγες, γραφικά ή washed out λεπτομέρειες, τα αμάνικα μπλουζάκια Animal συνδυάζονται τέλεια με τα boardshorts για ένα ανεπιτήδευτο στυλ παραλίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα Animal tailored shorts είναι η αλάνθαστη πρόταση για τις πιο φεστιβαλικές εμφανίσεις. Από τη συλλογή ξεχωρίζουν τα 100% βαμβακερά αμάνικα φανελάκια με την ιδιαίτερη επεξεργασία στη βαφή.

animal ss14t1 corinne evans08rgbSERVING TEES: Τα graphic prints δίνουν έμφαση στην κληρονομιά του brand στα βρετανικά action sports. Έξυπνα και casual πουκάμισα με νέα prints παρουσιάζονται στη συλλογή SS14, με ένα τροπικό καλοκαιρινό vibe.

TOP TO BOTTOM: Μακρυμάνικα tops, hoodies με κουκούλα και denim βερμούδες συνδυάζονται ιδανικά με ένα polo μπλουζάκι. Tα χαρακτηριστικά hoodies με το λογότυπο Animal έχουν εσωτερική απαλή υφή σαν fleece και μπορούν να φορεθούν για τα καλοκαιρινά βράδια. Κάποια “polo” έχουν μια ιδιαίτερη διαδικασία πλύσης για να δημιουργηθεί αυτό το πρωτότυπο και πετροπλυμένο αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

CHILDRENSWEAR

animal ss14t2 zak lawton02FROTH MONSTERS: Η σειρά απευθύνεται στους μικρούς riders ηλικίας 7-14 και διαθέτει τσάντες της στυλιστικής κληρονομιάς και boardsport με εμπνευσμένα σχέδια για τα ζώα. Χαριτωμένες cartoon σανίδες surf, ποδήλατα και σπίτια στην παραλία είναι μερικά από τα ευφάνταστα σχέδια που αποτυπώνονται σε αυτή τη συλλογή t-shirt.

WAVE CHASER: Όμορφα, καλοκαιρινά γραφικά αποτυπώνονται σε όλη την κοριτσίστικη συλλογή ANIMAL. Ρίγες και φλοράλ χαρακτηρίζουν όλα τα καλοκαιρινά φορέματα, ενώ το candy stripe φαίνεται να είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

BEACH LIFE: Το στυλ ANIMAL για την παραλία προτείνει super fun βερμούδες-μαγιό για τα αγόρια και πουά και φλοράλ μπικίνι για τα κορίτσια!

ACCESSORIES

Η συλλογή SS14 εμπλουτίζεται με ανδρικά και γυναικεία backpacks σε διάφορα χρώματα και σχέδια, γυναικείες τσάντες θαλάσσης, σακίδια, αποσκευές και unisex καπέλα. H συλλογή χαρακτηρίζεται από το υπερδραστήριο πνεύμα των ANIMAL και είναι γεμάτη ενέργεια, χρώμα και υπέροχα σχέδια για να κάνουν την κάθε μέρα του καλοκαιριού ένα μεγάλο πάρτυ!

Σημεία πώλησης Animal:

animal ss14 ANIMAL Showroom για Διάθεση Χονδρικής: Χαϊμαντά 18, Χαλάνδρι, 6944242330 • ANIMAL PR Office: Αγγέλου Μεταξά 24-26, Γλυφάδα 1ος όροφος, 2108940889 • Animal Corner Attica Department Store (Πανεπιστημίου 9 Αθήνα, 211 1802600) • Sport Café (Λ. Πεντέλης 76 Βριλήσσια, 210 8035530) • Animal The Mall Athens (Authorized Reseller, Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 35 Μαρούσι, 210 6300420) • Forward (Μεσογείων 399, Αγ. Παρασκευή, 210 6856946) • H συλλογή Spring Summer 14 διατίθεται και στα νησιά: ΚΩΣ (Big Blue Surf Shop - Ιπποκράτους 22, 22420 49963), ΡΟΔΟΣ (RWA Surf Shop - Φερενίκης 30 Ιαλυσσός, 22410 96380), ΚΑΡΠΑΘΟΣ (Pro Center Shop - Αφιάρτης, 22450 91062)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr