LEVI’S® WINTER 20013/14 OUTFITS: Δώστε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητα του χειμώναΌσο πλησιάζει η καρδιά του χειμώνα το Levi's® brand προσφέρει ιδέες και λύσεις για να δώσετε στυλ στην καθημερινότητά σας. Δημιουργήστε το look εκείνο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με ρούχα εμπνευσμένα από το πολιτισμικό mash-up των περιοχών Marfa, Τέξας και Τόκιο, Ιαπωνία και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν στα άκρα του μοντερνισμού. Μάλλινα και βαμβακερά μπλέκονται δημιουργικά με το διαχρονικό denim και τις σύγχρονες λεπτομέρειες δημιουργώντας την πιο ευέλικτη συλλογή για όλη την ημέρα, για άνδρες και γυναίκες.

Για Γυναίκες → Αυτόν τον χειμώνα η γυναικεία συλλογή του Levi's® brand χαρακτηρίζεται από ανανεωμένες σιλουέτες, υλικά και χρώματα που ανακατασκευάζουν την εικόνα της μοντέρνας γυναίκας. Υιοθετήστε ένα άνετο, day- to- night- styling στο ντύσιμο σας και τολμήστε αναπάντεχους συνδυασμούς. Στα must- have items της χειμερινής περιόδου πρέπει να συμπεριλάβετε τα iconic τζιν πουκάμισα με studs, τα δαντελένια tops και τα CURVE ID jeans, που έχουν σχεδιαστεί για να αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

LEVI’S® WINTER 20013/14 OUTFITS: Δώστε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητα του χειμώνα

"Dress" for the moment. Επιλέξτε ένα θηλυκό φόρεμα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ είστε έτοιμη για κάθε περίσταση, από το γραφείο έως ένα glam party.

• Ο φετινός χειμώνας προστάζει για το Μικρό Μαύρο Jean. Συνδυάστε το με ένα ρομαντικό πουκάμισο με λεπτομέρειες από δαντέλα και μια υπέροχη ζακέτα σε μοντέρνα μοτίβα. Για ακόμα πιο ζεστές εμφανίσεις δώστε φως με ένα ανοιχτό top σε συνδυασμό με μαύρο outerwear με γούνινες λεπτομέρειες.

• Το Western Shirt – στην πιο μοντέρνα εκδοχή του αποτελεί must have item. Με studs και σε έντονα χρώματα προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή στο διαχρονικά αγαπημένο πουκάμισο.

LEVI’S® WINTER 20013/14 OUTFITS: Δώστε διαχρονικό στυλ στην καθημερινότητα του χειμώναΓια Άνδρες → Αιθέρια υφάσματα και χρώματα καθώς και μια σοφιστικέ αισθητική δημιουργούν ένα ανανεωμένο ανδρικό look γι' αυτήν την εποχή. Οι προτάσεις για τον άνδρα περιλαμβάνουν διαχρονικά, ραφιναρισμένα κομμάτια και ζεστά, μαλακά υφάσματα. Το διαχρονικό, Αμερικάνικο design χαρακτηρίζει το στυλ αυτής της εποχής ενώ αγκαλιάζοντας το θέμα της «αλλαγής», iconic κομμάτια έχουν ανανεωθεί με πιο φινετσάτες γραμμές και εποχιακά υλικά.

• Ντυθείτε στα χρώματα της χειμωνιάτικης νύχτας. Dark Denim για κάθε περίσταση. Νέα υφάσματα και συνθέσεις δημιουργούν μία ευέλικτη γκάμα denim, ενώ τα ξεπλυμένα τελειώματα προσφέρουν ένα sophisticated εναλλακτικό στυλ στο μαύρο.

• Μια λέξη: «Layering». Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστούς αλλά θα προσθέσει και ένα sophisticated ύφος στο σύνολό σας. Επιλέξτε ζεστά υφάσματα, όπως χειροποίητα πλεκτά και βαμβακερά και συνδυάστε τα με καρό πουκάμισα και υφασμάτινα παντελόνια ή με το διαχρονικό Levi's® 501 jeans.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr