Νέα Φθινοπωρινή συλλογή Shana 2013Προετοιμαστείτε για τον πιο stylish και fashionable χειμώνα φέτος στα καταστήματα Shana. Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ακολουθούν τις τάσεις του φετινού χειμώνα, έρχονται να ανανεώσουν τη διάθεση και την γκαρνταρόμπα σας! Η συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2103 σας περιμένει να την ανακαλύψετε με Μειωμένες Τιμές 20% - Για Πάντα - που ξεκινάνε από €1,99 και δεν ξεπερνούν τα €9,99 κατά μέσο όρο.


Stay Comfortable but posh!

Ποιός είπε πως τα αθλητικά ρούχα είναι πάντα αδιάφορα ή/και βαρετά. Η νέα συλλογή SHANA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα αθλητικών ρούχων, φόρμες αλλά και κομμάτια σε basic γραμμές τα οποία έρχονται να αναδείξουν το στυλ σου ακόμη και τις ώρες που ασχολείσαι με το αγαπημένο σου σπορ ή απλά απολαμβάνεις χαλαρές στιγμές με άνεση αλλά και.. στυλ!

Stay Fashionable!

Νέα Φθινοπωρινή συλλογή Shana 2013Κομμάτια που θα απογειώσουν τις Street style εμφανίσεις σας! Rock attitude και boho επιρροές πρωταγωνιστούν στη φθινοπωρινή συλλογή Shana που κινείται στη χρωματική παλέτα των γήινων και ψυχρών χρωμάτων, όπως το μαύρο, το γκρι, το burgundy και το σκούρο μπλε. Αξεσουάρ και παπούτσια συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σας from head to toe!


Stay Updated!

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα crop tops, η τάση που προσδίδει ένα touch θηλυκότητας σε κάθε σας εμφάνιση! Μονόχρωμα ή με σχέδια σας προκαλούν να γυμνάσετε τους κοιλιακούς σας και να τους επιδείξετε! Feminine φούστες σε γραμμή Α για βραδινά και casual – chic outfits με ταυτότητα! Τα λουλούδια μεταφέρονται από τον καμβά σε φορέματα, κολάν και shorts και συνδυάζονται με basic κομμάτια για το απόλυτο urban style! Τολμήστε να εντυπωσιάσετε με την καρό jumpsuit σε burgundy και να ζεστάνετε τους ώμους σας στιλάτα με casual Jackets! Shorts και T-shirts σας προσφέρουν τη δυνατότητα πολλαπλών συνδυασμών.

Stay "Pattern – ed"!

Floral, ριγέ, καρό, animal και aztec print φιγουράρουν σε φορέματα και tops κάνοντας τη συλλογή ξεχωριστή! Οι επιλογές σας πολλές και τα looks ακόμη περισσότερα! Αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη να δημιουργήσουν μοναδικά outfits!

Shana shops:

• Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος, 210 9769444
• Κέντρο: Ερμού & Καπνικαρέας 1, Αθήνα, 210 3234100

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr