Levi's® Summer Dresses: Υιοθέτησε το πιο hot summer trend των διακοπών!Λίγο πριν τις διακοπές, βάλε χρώμα και ζωντάνια στη βαλίτσα σου με τα must- have dresses του Levi's® brand (www.levi.com). Η παιχνιδιάρικη διάθεση στις αναλογίες, το mix & match από φαρδιές και skinny γραμμές, τα έντονα, έγχρωμα μοτίβα, οι floral λεπτομέρειες και οι στάμπες εμπνευσμένες από την τεχνική shibori είναι μερικά μόνο από τα ποικίλα σχέδια και τις τεχνικές που χαρακτηρίζουν τα άκρως θηλυκά καλοκαιρινά φορέματα Levi's®.

Φτάσε τον ρομαντισμό του style σου στα άκρα με φορέματα που οι σχεδιαστικές τους λεπτομέρειες περιλαμβάνουν έξυπνες εφαρμογές για ευκολία και άνεση, ραφές και γαζιά που αναδεικνύουν το σώμα, κουμπάκια και αναφορές στο έντονο μπούστο, βολικά μήκη και στράπλες επιλογές! Έχοντας δημιουργηθεί με τα πιο ελαφριά υφάσματα αλλά και με παραδοσιακά «Levi's® υλικά» - όπως το denim - θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, όλες τις καλοκαιρινές, ζεστές ημέρες και νύχτες.

Τα φρέσκα χρώματα δημιουργούν μια αισιόδοξη παλέτα από το γαλάζιο του ξεβαμμένου τζην & το καλοκαιρινό λευκό, μέχρι το έντονο κόκκινο. Φόρεσέ τα σκέτα ή παίξε με την ευελιξία που σου προσφέρουν, συνδυάζοντας τα με ένα Levi's® τζιν γιλέκο ή – για τις πιο τολμηρές – με ένα στρατιωτικό jacket αλλά και με αξεσουάρ όπως ethnic δερμάτινες ζώνες, καπέλα Havana και vintage μπαντάνες, προσαρμοσμένα πάντα στο προσωπικό σου στυλ.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr