Monsoon Collection Spring- Summer 2013

Το πνεύμα των Latin επιρροών είναι εμφανές τόσο στα σχέδια όσο και στα υφάσματα, δημιουργώντας μια σαγηνευτική γιορτή αίγλης και κομψότητας. Η γυναικεία σιλουέτα αγκαλιάζεται από oversized λαχούρια που δίνουν την σκυτάλη σε εμφανίσεις από δαντέλα. Τα πλούσια κεντήματα προσδίδουν κύρος και μεγαλοπρεπή υφή στα κομμάτια με statement διακοσμημένα ντεκολτέ.

Oι λιτές σιλουέτες λειτουργούν ως ένας τέλειος καμβάς για να αναμειχθούν τα διαφορετικά prints μεταξύ τους. Οι tunic διακοσμούνται με lurex νήματα και πλέξεις από χάντρες, δίνοντας μια αίσθηση πολυτελείας. Έντονες εκτυπώσεις από μια ζωηρή χρωματική παλέτα αντικατοπτρίζουν μια δυναμική καλοκαιρινή διάθεση. Οι επισμαλτωμένες χάντρες σε φωτεινές αποχρώσεις προσθέτουν πινελιές στα statement patterns.


Ένα νέο floral σχέδιο έρχεται να προστεθεί στη λουλουδάτη παλέτα, εμπλουτισμένο από μικροδόσεις φωτεινών αποχρώσεων. Οι σύγχρονης αισθητικής σιλουέτες δημιουργούν μια ευέλικτη γκαρνταρόμπα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Βασικά κομμάτια αυτής της συλλογής παραμένουν τα φορέματα σε γραμμή jacquard με τα ασορτί τους σακάκια, ενώ τα επισμαλτωμένα στοιχεία αντανακλούν την τροπική παλέτα και αναμειγνύονται μαγικά με μεταλλιζέ και diamante στοιχεία.

Monsoon Collection Spring- Summer 2013Monsoon Collection Spring- Summer 2013Monsoon Collection Spring- Summer 2013

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr